BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 1 dak.

Büyükkonuk Belediyesi'nden Kardeş Kaymaklı Belediyesi'ne ziyaret

Büyükkonuk Belediyesi'nden Kardeş Kaymaklı  Belediyesi'ne  ziyaret

Büyükkonuk Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereği olarak sürdürdüğü etkinliklere yeni bir halka ekleyerek, Kaymaklı Belediye Başkanı Sn.Halit Elma'nın daveti üzerine Türkiye Cumhuriyeti'nin Nevşehir iline gezi düzenledi.

Yayın Tarihi: 23/07/15 10:58
okuma süresi: 1 dak.
Büyükkonuk Belediyesi'nden Kardeş Kaymaklı  Belediyesi'ne  ziyaret
A- A A+

Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, belediyeler arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesine büyük önem verdiklerini belirterek, "farklı ülke ve bölgelerde ki yerel yönetimler arasında ki ilişkilerin güçlü bir bağla pekiştirilmeleri, kültürlerin kaynaşmasının yanı sıra Anavatan Türkiye Cumhuriyeti ile olan ilişkilerin her platformda güçlendirilmesine katkı sağlamaktadır. Nazik davetlerinden dolayı Kaymaklı Belediye Başkanı Sn. Halit Elma'ya şahsım, belediye çalışanları ve belde halkı adına sonsuz teşekkür ederim " dedi.

Kaymaklı' ya düzenlenen kültür gezisinde, belediye hizmetlerinde herhangi bir aksaklık olmaması adına, belediye çalışanlarının yarısı yer aldı. İkinci kafilede yer alan personellerin gezisi Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.