BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 3 dak.

Büyükkonuk Belediye Başkanı Sennaroğlu, liderleri Eko Gün'e davet etti

Büyükkonuk Belediye Başkanı Sennaroğlu, liderleri Eko Gün'e davet etti

Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu iki toplum liderine çağrı yaparak, Kıbrıs kültürünü ile özleşen ve ortak noktada buluşturan ''Büyükkonuk Eko Gün''etkinliğine davet etti.

Yayın Tarihi: 08/09/15 16:13
okuma süresi: 3 dak.
Büyükkonuk Belediye Başkanı Sennaroğlu, liderleri Eko Gün'e davet etti
A- A A+

Sennaroğlu, bu tür etkinliklerin, ülkemizde ortak buluşma noktası haline geldiğini ve eko gün adı altında gerçekleşen BÜYÜKKONUK EKO GÜN etkinliğinin de Kıbrıs adasının en fazla ses getiren bir etkinlik olduğuna dikkati çekti.

Liderlerin son dönemde, iyi niyet çerçevesindeki başlattıkları sosyal etkinliklere katılmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Sennaroğlu, bu vesile ilk Kıbrıs'ta tek ve en büyük olan, Eko ve Agro turizmin merkezi olan Büyükkonuk'a 11 Ekim günü iki lideri de davet edeceğini belirtti.

Büyükkonuk meydanından tüm dünyaya barış mesajı

Büyükkonuk meydanından tüm dünyaya barış mesajı verileceğini söyleyen Sennaroğlu, Kıbrıs tüten bu etkinliğe Kıbrıs'taki barışa katkı sağlayacak iki liderin de katılmalarını arzu ettiğini dile getirdi.

Sennaroğlu, gelecek hafta içerisinde iki lideri makamında ziyaret ederek davet edeceğini söyledi.

Yılda iki kez olmak üzere düzenlenen etkinliğe, adamızda yaşayan yaklaşık 50 bin üzerinde kişinin gelerek, ziyaret ettiğinin belirten Ahmet Sennaroğlu, bu yıl 11 Ekim Pazar günü gerçekleşecek olan etkinlikle de fark yaratacağını ifade etti.

Sennaroğlu 11 Ekim'de gerçekleşecek olan ve sadece Kıbrıs'a özgü el ürünlerinin sergilenerek, satışa sunulacağı eko günde emekçi kadınların da kendi el ürünlerini sergileyerek satışa sunacaklarını açıkladı.

Kıbrıs'a özgü yemeklerin yanı sıra Kıbrıs'a özgü olan ve şuan üretimi nerdeyse yapılmayan dağarcık, çalı süpürgesi, testi yapımı, kerpiç yapımı ve buna benzer ürünlerin de yer bulacağını söyleyen Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, etkinlik çerçevesinde çocukları da unutmadıklarını ve çocuklara yönelik sürprizler hazırlanacağını belirtti.

Etkinliğe gelecek olan misafirlerin Kıbrıs geleneği olan buhurdanlık ile karşılanacağını söyleyen Sennaroğlu, kulaklarda da sadece Kıbrıs şarkılarının söyleneceği bir meydan yaratacaklarını bildirdi.

Bu büyük organizasyona Kıbrıs'ta yaşayan herkesi katılımına çağrı yapan Sennaroğlu, herkesi Kıbrıs kültürüne sahip çıkmaya davet etti.

''Sensiz bir kişi eksiğiz sloganı eksiğiz sloganı ile 200 standın yer alacağı etkinlikte Kıbrıs'a özgü el ürünleri ve yiyecekler bulunacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.