YENİERENKÖY
okuma süresi: 5 dak.

CTP- BG Yenierenköy'de aday tanıtımı yaptı...

CTP- BG Yenierenköy'de aday tanıtımı yaptı...

CTP-BG Yenierenköy Belediye Başkan adayı Mesut Yıkıcı ve meclis üyesi adayları dün akşam Yenierenköy Düğün Salonu'nda düzenlenen aday tanıtım gecesinde halkla buluştu.

Yayın Tarihi: 18/06/14 15:14
okuma süresi: 5 dak.
CTP- BG Yenierenköy'de aday tanıtımı yaptı...
A- A A+

CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, Gıda, Tarım ve Enerji Bakanı Önder Sennaroğlu, İskele milletvekili Biray Hamzaoğluları, İskele İlçe Başkanı Hüseyin Mülazim ve çok sayıda sempatizanın katıldığı gecede 'Şafağa Özlem' grubu da sahne aldı. Gecenin açılış konuşmasını gerçekleştiren CTP İskele İlçe Başkanı Hüseyin Mülazim yerel seçimlerde önlerine koydukları 'İskede'de 5'te 5' hedeflerine ulaşmalarına sayılı günler kaldığını söyledi. Mülazim, Yenierenköy halkının da çağdaş, kaliteli ve adil bir belediyeciliği hak ettiğini vurguladı.

ERK: "ÜLKEDE İKİ TÜR BELEDİYECİLİK VAR"

Gecede katılımcılara hitap eden CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, ülkenin yüzde 65'ine yıldızlı belediyecilik veren bir partinin genel sekreteri olduğunu vurgulayarak ülkede iki grup belediye olduğunun altını çizdi. Erk, "Bir grup belediye batak, mali yapısı bozuk, işçisiyle, belde haklıya kavgalı ve verdiği sözleri yerine getiremeyen belediyeler vardır. Bu belediyeler arasında CTP'li başkanın yönettiği bir belediye yok. Diğer tarafta da mali yapısı güçlü sürdürülebilir, gelir gider yapısı düzgün, çalışanlara tüm haklarını veren ve beldelerini dönüştürebilmiş 9 tane belediye var. Bunların başında da CTP'li başkanlar var. Bu bir rastlantı değildir" dedi.

İSKELE İLÇESİNDEKİ 5 BELEDİYEYE TALİBİZ VE KAZANACAĞIZ

CTP-BG'li belediyelerde başlayan 'yaşlılara hizmet', 'kadın dostu kentler' fikrinin diğer belediyelerin aklına bile gelmediğini ifade eden Erk, 29 Haziran Yerel Seçimlerinde İskele İlçesinde bulunan 5 belediyeye de talip olduklarını vurgulayarak 5 yerde de seçimin galibi geleceklerine olan inançlarının tam olduğunu belirtti. CTP-BG'li başkanların bugüne kadar mali yapısı düzgün bir belediyede göreve başlamadığının altını çizen Erk, Mesut Yıkıcı'nın da Yenierenköy'de aynı kaderi paylaşacağını hatırlayarak CTP'nin 40 yıldan beridir en önemli misyonunun ülkenin en zor işlerini başarmak olduğunu anlatarak Mesut Yıkıcı ve ekibinin bu zorlukların üstesinden gelecek bilgi birikimine sahip olduğuna kendilerinin kefil olduğunu belirtti.

YIKICI: BUGÜN BİZE CEVAP VEREMEYENLER 30 HAZİRAN'DA HALKA HESAP VERECEKLER!

CTP-BG Yenierenköy Belediye Başkan adayı Mesut Yıkıcı gecede yaptığı konuşmada katılan herkese teşekkür ederek hizmet verdiği bölgelerde halkından yıldız alan bir partinin başkan adayı olarak herkesi selamladığını ifade etti. Belediyecilik hizmetlerini insan odaklı yapan CTP'li belediyeler dışındaki tüm belediyelerin hemen hemen hepsinin batık durumda olduğuna dikkat çeken Yıkıcı, bu belediyelerin temel belediye hizmetlerini bile tamamlayamadığına işaret etti. Bu zor dönemde kendisine de çok büyük bir sorumluluk düştüğünü anlatan Yıkıcı, karşısında duran zorlukların farkında olduğunu vurgulayarak taşın altına elini koymaya hazır olduğunu belirtti. Bölge halkının hak ettiğine inandıkları çağdaş belediyeciliği hayata geçirmek için yola çıktıklarını anlatan Yıkıcı, Yenierenköy bölgesinin yıllardan beridir yerinde saydığını ve ekonomik durumunun her geçen gün daha da kötüye gittiğinin altını çizdi. Çalışanların ay sonu maaş alıp alamayacağının garantisinin olmadığı, borçların gün geçtikçe çoğaldığı bir durumda yaşananlara dur demenin zamanının geldiğini vurgulayan Yıkıcı, "Ben ve ekibim mazeret üretmek için değil hizmet vermek için göreve talibiz" dedi.

'Artık çamur at izi kalsın ve oylar bana gelsin' devrinin geçtiğinin altını çizen Yıkıcı, zamanını mazeret üretmeye, çalışanların artık halkın zamanını çalamayacağı günlerin geldiğini ifade ederek değişimi başarıp güzel yarınlara hep birlikte yol alınacağını sözlerine ekledi. Kendisine yöneltilen eleştirilere ve sorulara cevap vermek yerine mazeretlerin arkasına sığınan bir başkan ile karşı karşıya olduklarını belirten Yıkıcı, "Bu gün bizim ve halkımızın sorularına cevap veremeyenler yarın hesap vereceklerdir" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.