YENİERENKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Özay Öykün: "Gençler, çocuklar, engelliler ve yaşlılarımız ile birlikte çok daha güzel günlere"

Özay Öykün: "Gençler, çocuklar, engelliler ve yaşlılarımız ile birlikte çok daha güzel günlere"

Yenierenköy Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Ulusal Güçler Belediye Başkan adayı Özay Öykün, DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş ile birlikte köy ziyaretlerine devam ediyor.

Yayın Tarihi: 23/06/14 15:27
okuma süresi: 2 dak.
Özay Öykün: "Gençler, çocuklar, engelliler ve yaşlılarımız ile birlikte çok daha güzel günlere"
A- A A+

Kuruova, Derince ve Ziyamet köylerine gerçekleştiren ziyaretlerde Denktaş ve Öykün'e Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı, DP Ulusal Güçler MYK üyeleri Hüda Hüdaverdi ile Mehmet Erülkü eşlik ederken, vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi.

ÖYKÜN: "GENÇLER, ÇOCUKLAR, ENGELLİLER VE YAŞLILARIMIZ İLE BİRLİKTE ÇOK DAHA GÜZEL GÜNLERE…"

Belediyecilikte sahip olduğu 16 yıllık birikim, vizyon ve güvenle, beldeye daha yeni, daha güzel ve daha çağdaş değerler katmak amacıyla yola çıktıklarını ifade eden Yenierenköy Belediye Başkanı ve DP Ulusal Güçler Belediye Başkan adayı Özay Öykün; 'Daha Bitmedi, İşimiz Çok, Yolumuz Uzun' diyerek yeni dönemde belediyecilik anlayışını farklı noktaya taşıyacaklarını belirterek, gençler, çocuklar, engelliler ve yaşlılar ile birlikte 7'den 70'e çok daha güzel günlere kavuşacaklarını söyledi.

Özay Öykün konuşmasının sonunda ise yeni döneme ilişkin projelerinin ayrıntılarını vatandaşlarla paylaştı.

DENKTAŞ:

DP Ulusal Güçler kadrolarının belediyecilik anlamında vizyona sahip olduğunun altını çizen DP Ulusal Güçler Genel Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş ise, yeni dönemde vatandaş tarafından bunun çok daha iyi hissedileceğini vurguladı.

Denktaş, Merkezi hükümetler olarak Yerel yönetimlerin yanında olacaklarını ve halka hizmeti amaç edinen insan odaklı her çalışmayı destekleyeceklerini de sözlerine ekledi.

İstikrarın önemine de değinen Serdar Denktaş, vatandaşlardan 29 Haziran yerel seçimleri için DP Ulusal Güçler Yenierenköy Belediye Başkanı Özay Öykün ve Meclis Üyesi adaylarına destek istedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.