ALSANCAK
okuma süresi: 2 dak.

Lapta ile Alsancak Belediyeleri'nden ortak kan bağışı

Lapta ile Alsancak Belediyeleri'nden ortak kan bağışı

Lapta ile Alsancak Belediyeleri Girne'deki kan bankasının gereksinim duyduğu kan ihtiyacını karşılamak amacıyla, bugün ortak kan bağış kampanyası düzenledi.

Yayın Tarihi: 13/03/13 13:37
okuma süresi: 2 dak.
Lapta ile Alsancak Belediyeleri'nden ortak kan bağışı
A- A A+

Saat 09:00'da Lapta Sağlık Ocağı'nda gerçekleşen etkinliğe her iki belediye çalışanlarıyla duyarlı vatandaşlar katılarak kan bağışında bulundu.

Kampanyada yaklaşık 60 ünite kanın toplanması bekleniyor.

NAMSOY

UBP Genel Sekreteri, Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy yaptığı açıklamada, her yıl düzenli olarak yılda iki kez düzenlemekte oldukları kan bağışı etkinliğinin 6'sını, bu yıl Alsancak Belediyesi ile birlikte gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Kampanya kapsamında Girne'deki kan bankasının gereksinim duyduğu kan ihtiyacının bir kısmını karşılamaya çalışacaklarını belirten Namsoy, etkinliğe katkı koyan Lapta ve Alsancak Belediyesi çalışanları ile bölge halkına gösterdikleri duyarlılık için teşekkürlerini sundu.

Lapta Belediyesi'nin bundan bir süre önce de Girne, Güzelyurt ve Lapta'da Kemal Saraçoğlu Vakfı yararına donör kan bağışı etkinliği gerçekleştirdiğini anımsatan Fuat Namsoy; insanların verilecek bir damla kanın hayat kurtaracağını unutmamalarını istedi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.