ALSANCAK
okuma süresi: 3 dak.

Alsancak bölgesi Elektrik Kurumu'na isyan etti!

Alsancak bölgesi Elektrik Kurumu'na isyan etti!

Alsancak bölgesi son birkaç gündür yaşanan ve uzun saatler süren elektrik kesintilerine isyan ediyor...

Yayın Tarihi: 04/09/13 10:32
okuma süresi: 3 dak.
Alsancak bölgesi Elektrik Kurumu'na isyan etti!
A- A A+

Kıbrıs Postası – Okur ihbarı

Elektrik Kurumu ile itibat kuran bölge sakinleri ise elektrik kesintilerinin kurumun plansız arızalara müdehalesinden kaynaklanmadığını aksine planlı çalışmaların sonucu bölgenin elektriğinin kesildiğini öğrenince isyan noktasına gelindiğine dikkat çekiyor.

Kıbrıs Postası'na ulaşan bazı bölge sakinleri ise kurumun arızalara müdehale etmesini ve işini yapmasını canı gönülden desteklerken önceden planlanmış çalışmların bölge sakinlere duyrulunması gerektiğine işaret ediyor.

En gözde otellerin bulunduğu bölgede kesintilerden etkilenenler sadece vatandaşlar değil.

Sonbahar mevsimine girmemize rağmen hala yazı yaşayan adamızda en önemli turizm merkezlerinden olan Alsancak bölgesinde bulunan oteller de bu kesintilerde şikayetçi...

4-5 saati aşan kesintiler bölge sakinleri başta olmak üzere otelleri de maddi olarak etkiliyor.

Kıbrıs Postası'na ulaşan bazı bölge sakinleri ise kesintilerin bu şekilde devam etmesi halinde Elektrik Kurumu'nu protesto edeceklerini ve kurum kapısına siyah çelenk bırakacaklarını dile getiriyorlar.

Öte yandan gazetemize gelen bir diğer ihbarda ise sokak ortasında bu çalışmayı gerçekleştirenlerin kurum çalışanı olmadığı, özel bir şirkete bağlı olarak bu kesintileri gerçekleştirerek çalışam yaptıkları dile getiriliyor. İhbarı yapan vatandaşlar ise "Unutumamalı ki özel şirketin vatandaş üzerinde yaşattığı mağduriyetin kamuoyu nezninde sorumluluğu kuruma aittir" denildi...

ELEKTRİK KURUMU'NDAN AÇIKLAMA

Kıbrıs Postası'nın Elektrik Kurumu'ndan aldığı bilgiye göre, dün saat 15.30'da Türk Ajansı Kıbrıs'a elektronik posta yolu ile bu duyurunun gönderildiğini, fakat TAK Ajansı'nın buna bülteninde yer verip vermediğine emin olmadığını bildirdiler.

TAK'A BÖYLE BİR BİLDİRİM YAPILMADI

Öte yandan Kıbrıs Postası'nın Türk Ajansı Kıbrıs Müdürü Hüseyin Yalyalı'dan aldığı bilgiye göre Elektrik Kurumu'nun konu ile ilgili bir bildiriminin kendilerine ulaşmadığını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.