ALSANCAK
okuma süresi: 2 dak.

Ataser Gönüllüleri de çöp topladı

Ataser Gönüllüleri de çöp topladı

KKTC'de 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla 'Lets do it' (Hadi yapalım) çöp toplama kampanyasına Alsancak Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Fırat Ataser'den de destek geldi.

Yayın Tarihi: 06/06/14 11:57
okuma süresi: 2 dak.
Ataser Gönüllüleri de çöp topladı
A- A A+

KKTC Çevre Platformu öncülüğünde başlatılan kampanyaya destek veren Alsancak Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Fırat Ataser ve Ataser Gönüllüleri dün gün boyunca Alsancak-Lapta yolu üzerindeki çöpleri topladı.

Etkinlik sırasında bir açıklama yapan Alsancak Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Fırat Ataser "bu gibi etkinliklere yarın belediye başkanı olduktan sonrada devam edeceğiz. Toplumu ilgilendiren her konuda elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz. Daha temiz daha yaşanır bir Alsancak ve dünya için her gün çevremizi temiz tutmamız gerekiyor. Alsancak Belediye başkanı olduktan sonra belli noktalara çöp ayrıştırılması için özel konteynırlar koyacağız. Cam, kağıt gibi çöpleri bu alanlarda toplamayı hedefliyoruz. Bugün burada bize destek olan gönüllülerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Bu türden kampanyaların her zaman yapılmasını diliyorum ve emeği geçen her kese teşekkür ediyorum. Bir günde her şeyin düzeltilmesi mümkün değil ama bu tür kampanyalar bir bilinç oluşturacaktır ve eskisi gibi de çevre kirletilmeyecektir." dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.