DİKMEN
okuma süresi: 1 dak.

Ağırdağ köyü yeni çehresine kavuşuyor

Ağırdağ köyü yeni çehresine kavuşuyor

Ağırdağ köyü yeni çehresine kavuşuyor. Dikmen Belediyesi'nin bir süreden beridir Ağırdağ köyünde sürdürdüğü çalışmalar kapsamında, Ağırdağ mezarlığında duvar çalışmalarını tamamlayarak, bölgeden geçen yolda duvar ve yol genişletme çalışmaları yaptı.

Yayın Tarihi: 24/02/14 15:04
okuma süresi: 1 dak.
Ağırdağ köyü yeni çehresine kavuşuyor
A- A A+

Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi'nin konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Ağırdağ köyünde çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiğini, Ağırdağ köyünde "Şht Sonay Özdayı Sokakta" bulunan köy mezarlığında eski duvarların yerine yenisi yapıldığını ve bölgeden geçen yolda genişletme çalışmalarının yapılmasıyla birlikte asfalt çalışmalarınında tamamlandığını ifade etti.

Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi, Ağırdağ köyünde "Çukur Sokakta" bulunan eski içme suyu hatlarının yerine günümüz koşullarına uygun insan sağlığını tehdit etmeyen, verimliliği yüksek olan su hatlarını döşediklerini, bölgede bulunan eski taş duvarların yerine ise yeni taş duvar çalışmalarının başlatıldığını belirterek, Ağırdağ köyünün çok yakında yeni çehresine kavuşacağını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.