GEÇİTKALE
okuma süresi: 2 dak.

CTP'li Belediye Meclisi üyelerinden Başkan'a: "Baskıcı ve keyfi"

CTP'li Belediye Meclisi üyelerinden Başkan'a: "Baskıcı ve keyfi"

Geçitkale Belediye Meclisi'nin CTP-BG'li üyeleri, Geçitkale Belediyesi'nde bugün yapılan uyarı grevinin, belediye başkanı Kıvanç Buhara'nın "yıllarca yaptığı hatalara ve yanlışlara kılıf bulma" adına, çalışanları kullanarak yapıldığını savunarak, bu yüzden grevin inandırıcılıktan uzak olduğunu savundu. CTP-BG'li meclis üyeleri, Buhara'yı "baskıcı ve keyfi" tutumundan dolayı da kınadı.

Yayın Tarihi: 19/02/14 18:50
okuma süresi: 2 dak.
CTP'li Belediye Meclisi üyelerinden Başkan'a: "Baskıcı ve keyfi"
A- A A+

Geçitkale Belediyesi CTP-BG meclis üyeleri Süleyman Kamburoğlu, Ahmet Soyal, Esra Zorlu ve Şevki Kunna, bugün belediyede yapılan grevle ilgili CTP-BG Basın Bürosu aracılığıyla yazılı bir açıklama yaptı.

Meclis üyeleri, grevin, "kamuoyunu yanıltmaya yönelik" yapıldığını, ayrıca Geçitkale Belediye Başkanı Kıvanç Buhara'nın baskıları sonucu belediye işçilerinin grev yapmaya zorlanmasıyla gerçekleştirildiğini savundu.

Grevle ilgili meclis üyelerine dahi hiçbir bilgi verilmediğini belirten CTP-BG'li meclis üyeleri, açıklamada şunları kaydetti:

"2009 yılından beridir sayın Buhara, belediye çalışanlarının sosyal sigorta ve ihtiyaç sandığı yatırımlarını yapmamış ve bunun suçlusu olarak mevcut hükümeti göstermiş ve haksız yere greve gidilmiştir.

Buhara, oy uğruna yıllarca belediye kadrolarına istihdam yaparak kadroları şişirmiş ve içinden çıkılamayacak bir hale getirdiği belediyenin çalışanlarının sosyal sigorta, ihtiyaç sandığı yatırımları yanı sıra maaş artışı ve aylık ödemelerini dahi yapamayacak duruma gelmiştir.

Buhara'nın yıllarca yaptığı hatalara ve yanlışlara kılıf bulma adına çalışanları kullanarak grev yapma kararı alması bizler adına inandırıcılıktan uzaktır. Sayın Buhara'yı bu baskıcı ve keyfi tutumundan dolayı kınadığımızı belirtir gerçekleri halkımızın bilgisine getiririz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.