GEÇİTKALE
okuma süresi: 1 dak.

Geçitkale başkan adayı Hasan Öztaş sıkıntıları Gülle'ye iletti

Geçitkale başkan adayı Hasan Öztaş sıkıntıları Gülle'ye iletti

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler Geçitkale Belediye Başkan adayı Hasan Öztaş Geçitkale Sağlık Merkezi'ni ziyaret ederek sorunları yerinde inceledi.

Yayın Tarihi: 06/06/14 14:23
okuma süresi: 1 dak.
Geçitkale başkan adayı Hasan Öztaş sıkıntıları Gülle'ye iletti
A- A A+

CTP-BG Geçitkale Belediye Başkan adayı Hasan Öztaş'a belediye meclis üyesi adayları da eşlik ederken, Öztaş ziyaret esnasında Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Gülle ile de karşılaştı. Öztaş, Sağlık Merkezi'nde doktor, hemşire, çalışanlar ve vatandaşlarla sohbet ederek, Geçitkale Sağlık Merkezi'nde birçok sorun yaşandığını yerinde tespit etti ve bu sorunları Sağlık Bakanı Gülle'ye aktardı. 112 Acil Servis'in Geçitkale Sağlık Merkezi'nde olmasının şart olduğunu ve 24 saat boyunca bir doktorun mutlaka bölgede olması gerektiğini belirten Öztaş, daha çok uzman doktorun Sağlık Merkezi'ne gelmesi gerektiğini ifade etti. Sağlık Bakanı Ahmet Gülle de Geçitkale Sağlık Merkezi için çalışma başlattıkları, kuzey Mesarya'nın en büyük yerleşim yeri olan bu merkezi beldede mutlaka bu taleplerin yerine getirileceğini, çalışmalarının da bu şekilde olduğunu söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.