GEÇİTKALE
okuma süresi: 2 dak.

Öztaş: "Geçitkale'de değişim fark edilecek!"

Öztaş: "Geçitkale'de değişim fark edilecek!"

CTP-BG Geçitkale Belediye Başkan adayı Hasan Öztaş ve ekibi seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Hasan Öztaş ve meclis üyesi adayları Çınarlı köyünü ziyaret etti. Çınarlı Kültür ve Sanat Festivali'ni gezen ve halkla sohbet eden Hasan Öztaş ve ekibi, Çınarlı köylüleri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Yayın Tarihi: 16/06/14 15:19
okuma süresi: 2 dak.
Öztaş: "Geçitkale'de değişim fark edilecek!"
A- A A+

Festivale katılan Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay ile stantları gezen Hasan Öztaş ve Meclis Üyesi adayları vatandaşların sorunlarını dinledi ve gelecek yıl Çınarlı Kültür ve Sanat Festivali'nin adanın en popüler festivalleri arasına girmesi için elinden geleni yapacağını belirtti.

ÖRNEK BİR BELDE YARATACAĞIZ

Geçitkale ve bağlı köylerin Yıldızlı Belediyeler arasına gireceğinin kesin olduğunu belirten Hasan Öztaş, şimdiden gelecek dört yılın plan ve projelerini hazırlamaya başladıklarını, kısa, orta ve uzun vadelerde Geçitkale ve bağlı köylerde yapacakları ile örnek ve yaşanabilir bir belde yaratacaklarının sözünü verdi. Mevcut belediye başkanının zihniyeti ile Geçitkale ve bağlı köylerde hiçbir yatırımın yapılmadığının altını çizen Hasan Öztaş, 29 Haziran'dan sonra değişimin herkes tarafından görüleceğini ve Geçitkale ve bağlı köylerin kuzey Mesarya'nın yıldızı olacağını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.