PAŞAKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Topaloğlu: "Paşaköy Belediyesi'nde şeffaf yönetim prensibi hakim olacak"

Topaloğlu: "Paşaköy Belediyesi'nde şeffaf yönetim prensibi hakim olacak"

Demokrat Parti-Ulusal Güçler (DP-UG) Paşaköy Belediye Başkan adayı Hasan Nihat Topaloğlu ve belediye meclis üyesi adayları, Paşaköy'ü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Yayın Tarihi: 22/06/14 16:39
okuma süresi: 2 dak.
Topaloğlu: "Paşaköy Belediyesi'nde şeffaf yönetim prensibi hakim olacak"
A- A A+

DP-UG'den verilen bilgiye göre, ziyarette DP-UG Genel Sekreteri Hasan Taçoy da hazır bulundu.

DP-UG Genel Sekreteri Hasan Taçoy ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, çağdaş belediyecilik anlayışı ile özelde Paşaköy, genelde ise tüm bölgeler için hazırladıkları projeler olduğunu söyledi.

TAÇOY: "TOPALOĞLU VE EKİBİNİN PAŞAKÖY HALKIYLA BİRLİKTE ÇALIŞARAK EN İYİ HİZMETİ SUNACAĞINDAN EMİNİM"

Topaloğlu ve ekibinin çok değerli insanlar olduğunu ifade ederek, Topaloğlu ve ekibinin bölge halkıyla birlikte çalışarak en iyi hizmeti sunacağından emin olduğunun altını çizen Taçoy, vatandaşlardan destek istedi.

Taçoy ayrıca Paşaköy halkını Anayasa değişikliği konusunda da bilgilendirdi.

TOPALOĞLU: " 'HİZMET HERKESİN HAKKIDIR' İLKESİ İLE HAREKET EDECEĞİZ"

Hasan Nihat Topaloğlu ise konuşmasında, seçildikleri takdirde "hizmet herkesin hakkıdır" ilkesi ile hareket edeceklerini kaydederek, Paşaköy Belediyesi'nde AB ve dünya standartlarında hizmet anlayışının hakim olacağını vurguladı. Herkese, her kesime ve her bölgeye eşit hizmet verileceğini ifade eden Topaloğlu, Paşaköy Belediyesi'nde şeffaf yönetim prensibinin hakim olacağını söyledi.

Bölge halkının sosyal hayatına renk katacak etkinlikler ve eğitim programlarının da hayata geçirileceğini sözlerine ekleyen Topaloğlu, vizyon ve projelerini hayata geçirebilmek için Paşaköy halkından destek istediğini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.