BEYARMUDU
okuma süresi: 3 dak.

UKÜ'lü öğrenciler Beyarmudu Belediyesi'ne bağlı köylerde yaşayan yaşlılara saç bakımı yaptı

UKÜ'lü öğrenciler Beyarmudu Belediyesi'ne bağlı köylerde yaşayan yaşlılara saç bakımı yaptı

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü öğrencileri "Saça Renk Verme Teknikleri ve Uygulamaları" dersi kapsamında Gazimağusa Beyarmudu Belediyesi'ne bağlı köylerde yaşayan yaşlılara saç bakımı yaptı.

Yayın Tarihi: 23/11/13 12:03
okuma süresi: 3 dak.
UKÜ'lü öğrenciler Beyarmudu Belediyesi'ne bağlı köylerde yaşayan yaşlılara saç bakımı yaptı
A- A A+

UKÜ Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü'ne bağlı HairMak (Saç ve Makyaj) Kulübü ile Beyarmudu Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte saç bakımına ihtiyacı olan yaşlılar tesbit edildi ve UKÜ'deki atölyede uygulamaları gerçekleştirildi. UKÜ Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü öğrencileri yeni kurulan atölyede "Saça Renk Verme Teknikleri ve Uygulamaları" dersi kapsamında ilk ciddi uygulamalarını gerçekleştirmiş oldu.

Düzenlenen etkinlikle ilgili açıklamada bulunan Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Vali Gjinali "Saça Renk Verme Teknikleri ve Uygulamaları" dersi kapsamında her hafta yeni bir uygulama tekniğinin öğretildiğini ve uygulandığını söyledi. Dersin yürütücüsü Gjinali "Ders kapsamında yapılan etkinliğin amacı öğrencilerin gerçek kişiler ve gerçek saçlar üzerinde uygulama yapabilmeleriydi. Bu uygulama sayesinde öğrencilerimiz, ihtiyacı olan kişilerin saç bakımlarını yaparak toplumu ilgilendiren faydalı bir işe de imza atmış oldular." diye konuştu.

Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip de etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, yaşlı kadınların yılda bir veya iki kez saç bakımları için imkan sağlandığını ve bunun yanında şeker ve tansiyon ölçümlerinin de yapıldığını belirtti. Bu uygulamayı iki yıl önce aynı şekilde yaptıklarını da dile getiren Edip "Bu yıl daha güzel bir ortamda, UKÜ'nün bize sağladığı imkanlarla bunu gerçekleştirdik. Bu konuda duyarlı olan ve bize imkan sağlayan UKÜ Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Vali Gjinali ile öğrencilerine teşekkür ederim." dedi.

Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü'ne bağlı HairMak Kulübü'nün Başkanı Feride Erçika ise yıl içerisinde gerçekleştirecekleri diğer projelerle de yaşlıları sevindirmeye ve onlara özel olduklarını hissettirmeye devam edeceklerini kaydetti.

"Saça Renk Verme Teknikleri ve Uygulamaları" dersi kapsamında yapılan boya uygulamasında kullanılan malzemeler Beyarmudu Belediyesi tarafından temin edildi. Uygulama tamamlandıktan sonra saçları boyanan kadınların memnuniyetleri ve mutlulukları ise görülmeye değerdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.