BEYARMUDU
okuma süresi: 2 dak.

Sadık Tuver, Türkmenköy İlkokulu'nu ziyaret etti

Sadık Tuver, Türkmenköy İlkokulu'nu ziyaret etti

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler Beyarmudu Belediye Başkan adayı Sadık Tuver, Türkmenköy İlkokulu'nu ziyaretinde daha mutlu bir Beyarmudu için el ele vermek gerektiğini söyledi.

Yayın Tarihi: 05/06/14 15:14
okuma süresi: 2 dak.
Sadık Tuver, Türkmenköy İlkokulu'nu ziyaret etti
A- A A+

CTP-BG Beyarmudu Belediye Başkan adayı Sadık Tuver beraberindeki belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında Türkmenköy İlkokulu'nu ziyaret etti. Tuver, bugün aday genelinde yapılan "Let's Do It" kampanyasından dolayı meclis üyesi adaylarıyla birlikte okul içerisinde çevre temizliği de gerçekleştirerek miniklere örnek oldu. Tuver ve ekibine bu temizlik çalışmasında Türkmenköy İlkokulu öğrencileri de eşlik etti. Belediye hizmetlerinin sadece çöp toplamak, ot sökmek ve su vermekten ibaret olmadığını dile getiren Sadık Tuver, mevcut Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip'in okullara gereken önemi vermediğine işaret etti.

EĞİTİM YUVALARI BUNU HAKETMİYOR

Beyarmudu bölgesinde bulunan eğitim yuvalarının bu anlayışı hak etmediğini söyleyen Sadık Tuver, 29 Haziran'da yapılacak olan yerel seçimlerin ardından Beyarmudu'nun da "Yıldızlı Belediyecilik" anlayışıyla tanışacağının altını çizdi. Göreve gelmelerinin ardından Beyarmudu'nu daha iyi noktalara taşıyıp çekim merkezi haline getirmek için var güçleriyle çalışacaklarını ifade eden Tuver, "Beyarmudu'nu daha mutlu günlere taşıyabilmek için el ele verip hep birlikte çalışacağız" dedi. Tuver ve belediye meclis üyesi adayları ziyaretin sonunda Türkmenköy İlkokulu öğrencileriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.