BEYARMUDU
okuma süresi: 1 dak.

KTOÖD Korosu, Beyarmudu'nda sahne aldı

KTOÖD Korosu, Beyarmudu'nda sahne aldı

Çağdaş Müzik Derneği Türk Sanat Müziği Korosu ile ilk kez oluşturulan KTOÖD Korosu tarafından verilen konser, saat 20.00'de Beyarmudu Güney Mesarya Sosyal Tesisleri'nde sahne aldı.

Yayın Tarihi: 21/01/15 11:30
okuma süresi: 1 dak.
KTOÖD Korosu, Beyarmudu'nda sahne aldı
A- A A+

Şef Ersin Tünay yönetiminde gerçekleştirilen "Şarkılar Bizi Söyler" konseri öncesinde, saat 19.00'da, Kıbrıs Türk Fotoğraf Derneği (FODER) ile Telsim işbirliğinde düzenlenen "Kıbrıs'ta Çocuk Olmak" temalı fotoğraf yarışmasına katılan fotoğrafların yer aldığı sergi de düzenlendi.Sergi 27 Ocak tarihine kadar devam edecek.

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun eşi Meral Eroğlu himayelerinde düzenlenen ve daha önce Lefkoşa, Gazimağusa ve İskele'de gerçekleştirilen etkinlikler, Beyarmudu'nun ardından 27 Ocak Salı günü Güzelyurt'ta ODTÜ Rauf Raif Denktaş Salonu'nda; 3 Şubat Salı günü Girne Amerikan Üniversitesi Spectrum Hall'da yapılacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.