BEYARMUDU
okuma süresi: 1 dak.

"Küresel ısınma için bir fidan da siz dikin"

"Küresel ısınma için bir fidan da siz dikin"

Beyarmudu Belediyesi, beldeye bağlı Köprü, İncirli, Türkmenköy, Çayönü, Güvercinlik ve Beyarmudu köylerinde Beyarmudu Belediyesi'nin aylık yayın organı olan Belediye gazetesi yanında fidan dağıtımını gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 19/03/15 12:30
okuma süresi: 1 dak.
"Küresel ısınma için bir fidan da siz dikin"
A- A A+

"Küresel ısınma İçin Bir Fidan Da Siz Dikin" sloganıyla dağıtılan fidanlar, Beyarmudu Belediyesi'nin doğa için gösterdiği önemi bir daha vurgulamış oldu.

Belediye personelleri tarafından dağıtılan fidanlar bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.Yeşil bir çevre için kolları sıvayan Belediyemiz geleneksel olarak her yıl için fidan dağıtımını gerçekleştirdi.

Herşeyden önce doğamızı ve çevremizi korumalıyız diye vurgulayan başkan İlker Edip,halkımızın da bu konuda duyarlı olması gerektiğini vurgulayarak,yeşil bir çevre için el ele vermeliyiz dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.