DOĞA ve ÇEVRE
okuma süresi: 1 dak.

Miniklere çevre eğitimi...

Miniklere çevre eğitimi...

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığına bağlı Çevre Koruma Dairesi tarafından Gazimağusa'da bulunan bazı kreşlerde 5 Haziran dünya çevre günü nedeniyle minik öğrencilere yönelik eğitim verildi.

Yayın Tarihi: 09/06/14 11:11
okuma süresi: 1 dak.
Miniklere çevre eğitimi...
A- A A+

Dairenin Birimi Personellerinden Pürem G. Nedim, Simge F. Türk ve Kamil Göksu tarafından verilen eğitimde 3-5 yaş arası çocuklara çevre konusunda bilinçlendirme yapılması amaçlandı.

Yapılan eğitimde, çocuklara çöplerin geri dönüşümleri,çöpler yere atıldığında çevrenin nasıl kirlendiği, ve suyun bilinçsizce tüketimi halinde çevreyi nasıl etkileyeceğine yönelik çizgi filmler de izletildi.

Eğitimde doğanın, denizlerin, yaşadığımız kullanım alanların nasıl temiz bırakılması konusunda bilgiler de aktarılırken kullanılmış pillerin ne şekilde toplanması gerektiği ve eğer çöpe atılırsa ne gibi sonuçlar doğuracağına yönelik de bilgi paylaşımında bulunuldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.