DOĞA ve ÇEVRE
okuma süresi: 2 dak.

Organik Tarım ve Biyoçeşitlilik Paneli

Organik Tarım ve Biyoçeşitlilik Paneli

22/6/2015, Lefkoşa – AB Bilgi Merkezi, 29 Haziran Pazartesi günü 17:00 – 19:00 saatleri arasında Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği işbirliği ile Organik Tarım ve Biyoçeşitlilik Paneli düzenliyor. Panel, Kıbrıs'taki organik tarım uygulamalarını, bunların biyoçeşitlilik üzerindeki etkisini ve çeşitli başarı hikayelerini tartışmak üzere AB'li ve yerel uzmanlar ile uygulayıcıları bir araya getiriyor.

Yayın Tarihi: 23/06/15 15:21
okuma süresi: 2 dak.
Organik Tarım ve Biyoçeşitlilik Paneli
A- A A+

AB Bilgi Merkezi bu paneli çiftçiler, uygulayıcılar, karar vericiler, STÖ'ler ve uzmanlar gibi ilgili paydaşları dahil ederek organik tarımın biyoçeşitlilik üzerine etkisi konusunda farkındalık artırmak amacıyla düzenliyor. AB Bilgi Merkezi'nde gercekleşecek olan panel sadece farkındalığı artırmayı değil, aynı zamanda uygulayıcılar ve çiftçiler için pratik bilgi ve uygulamaların paylaşılmasını hedefliyor. Etkinlikte katılımcıların konuşmacılara organik tarım, biyoçeşitlilik ve tarım ile ilgili sorular sorabileceği bir bölüm de yer alacak.

Panele İtalya Tarım Bakanlığı ve CHIEAM-IAMB Akdeniz Tarım Bilimleri Enstitüsü'nden Luigi Guarrera, Erson Hoca'nın Organik Çiftliği'nden Nursel Ekici ve tarım mühendisleri Salahi Atalar ve Samiye Kasap konuşmacı olarak katılacaklar.

Bu etkinlik, 2015 Yeşil Hafta aktiviteleri kapsamında düzenlenmektedir. Yeşil Hafta aktiviteleri, 30 Haziran'da gerçekleştirilecek olan, çevre temalı resim ve fotoğraf yarışması ödüllerinin verileceği ve AB çevre politikalarının vurgulanacağı Çevre Sergisi ile son bulacak.

İlgilenen kişiler daha fazla bilgiye AB Bilgi Merkezi Facebook sayfası facebook.com/ABbilgi'den veya AB Bilgi Merkezi'ni 228 2577 numaralı telefondan arayarak ve 11A Hasene Ilgaz Sokak, Köşklüçiftlik Lefkoşa adresini ziyaret ederek ulaşabilirler.

Daha fazla Bilgi için: Pembe Mentesh, pembe.mentesh@abbilgi.eu veya 0542 852 0288.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.