DOĞA ve ÇEVRE
okuma süresi: 1 dak.

"Teneke Çocuk" projesinde satış öncesi ayrıştırma etkinliği

"Teneke Çocuk" projesinde satış öncesi ayrıştırma etkinliği

Açıklandığı üzere, Yeşil Barış Hareketi'nin sosyal sorumluluk projesi "Teneke Çocuk"da Lefkoşa'da toplanan alüminyum tenekeler 13 Ağustos Perşembe gün saat 11:00'de Lefkoşa Türk Belediyesi'nin, Lefkoşa Sanayi Bölgesi'ndeki "Araç Bakım Atölyeleri" yanındaki biriktirme noktasında ilk "Alüminyum meşrubat Kutusu" satışı gerçekleştirilecektir.

Yayın Tarihi: 06/08/15 17:58
okuma süresi: 1 dak.
"Teneke Çocuk" projesinde satış öncesi ayrıştırma etkinliği
A- A A+

Bu bağlamda olmak üzere, 8 Ağustos Cumartesi sabah saat 09:00'da biriktirme alanında Eğlence-Eğitim fikirleri ile zenginleştirilmiş 1. Metal-Ayrıştırma Etkinliği düzenlenecektir. Alüminyum, çelik ve diğer metallerin ayrıştırılması hedeflenen etkinlik çevreye duyarlı herkese açıktır.

Bu arada satışı yapılması planlanan kullanılmış alüminyum meşrubat kutularını almak isteyenlerin tekliflerini Yeşil Barış Hareketi'ne veya "Teneke Çocuk" ekibine en geç Salı akşamı saat 17:00'ye kadar iletmeleri gerektiği hatırlatılır.

Çocuklarımızın ve bizlerin sağlığı, ortak geleceğimiz, doğal yaşamın devamı ve dünyanın ekolojik dengesi için uğraş vermek hepimizin bir sorumluluğudur

"Ülkemiz ve Dünyamız tekdir, onu yok etmeyelim... Çevreyi kurtarmak için yarın çok geç olacaktır"

Saygılarımla,

Doğan SAHİR

Yeşil Barış Hareketi Başkanı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.