DOĞA ve ÇEVRE
okuma süresi: 1 dak.

"Deniz Etkinliği" ailelerin ve çocukların yoğun katılımıyla gerçekleşti

"Deniz Etkinliği" ailelerin ve çocukların yoğun katılımıyla gerçekleşti

SOS Çocuk Köyü Derneği tarafından yürütülen Aile Güçlendirme Projesikapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlenen"Deniz Etkinliği" bu yıl, 27 Ağustos Perşembe günü Merit Cyrstal Cove Hotel bünyesindeki Mara Monte plajında,ailelerin ve çocukların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 29/08/15 14:38
okuma süresi: 1 dak.
"Deniz Etkinliği" ailelerin ve çocukların yoğun katılımıyla gerçekleşti
A- A A+

Proje kapsamında destek gören çocuklar, Merit Hotel'in sponsorluğunda, Alsancak Belediyesi'nin de katkılarıyla denizin keyfini yaşarken aileleriyle birlikte kaliteli zaman geçirme fırsatı buldular.

MeritCyrstal Cove Hotel çalışanlarının gün boyu ağırladığı çocuklar ve aileleri, AGP bünyesinde destek gören diğer ailelerle de tanışma ve kaynaşma imkanı buldu.

Aile Güçlendirme Projesi (AGP) aile bakımını kaybetme riski olan çocukların ebeveynlerini destek ve yönlendirme yoluyla güçlendirerek çocukların ilgili, yeterli kapasiteye sahip bir aile ortamında yaşaması için çalışmalar yürütmektedir.

Bu kapsamda AGP projesinde destek alan aileler ve çocukları yıl boyu devam eden farklı etkinliklerle eğlenceli zaman geçirme fırsatı bulurken ayni zamanda da birbirleriye sosyalleşme imkanı bulmaktadırlar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.