KİŞİSEL BAKIM
okuma süresi: 1 dak.

Marlies Möller'in tanıtımı, Le Chateau Lambousa Hotel'de yapıldı

Marlies Möller'in tanıtımı, Le Chateau Lambousa Hotel'de yapıldı

Prestige Brands Corporation dağıtım bünyesine yeni katmış olduğu bakım markalarını, basın toplantısı ve akabinde Best Model of Turkey 2014 birincisi Melis Karakuş'un modelliğini yaptığı muhteşem bir şov ile tanıttı.

Yayın Tarihi: 11/07/14 11:21
okuma süresi: 1 dak.
Marlies Möller'in tanıtımı, Le Chateau Lambousa Hotel'de yapıldı
A- A A+

Hassas ciltlere özgü DECLARE cilt bakımı ve avrupanın bir numaralı lüks saç bakım markası olan MARLIES MÖLLER'in tanıtımı, Le Chateau Lambousa Hotel'de yapıldı. Katılımcılara Declare markasının havyar içerikli kremleri ve Marlies Möller markasının paşmina ipeği içerikli saç bakım ürünleri hakkında bilği veren marka müdürü Matt Özmen, sunumu sonunda muhteşem bir şova start verdi.

Şov esnasında uzun boyu ve göz alıcı güzelliği ile katılımcıları büyüleyen Best Model Melis Karakuş'a, önce Memduh Erdal B&P L'O uzman estetisyeni tarafından komple yüz ve vücut bakımı yapıldı. Akabinde, yurt dışından davet edilen ve ülkemize bu etkinlik için gelen Dubai'li Make-up Artisti ve Yunan Saç Sitilisti tarafından, saç ve makyaj uygulaması yapıldı.

Lansman sonrasında ise Best Modelin de katılımını gerçekleştirildiği bir basın yemeği verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.