KİŞİSEL BAKIM
okuma süresi: 2 dak.

Sağlıklı saç için mucize sebze

Sağlıklı saç için mucize sebze

Sağlıklı saçlara kavuşmanın yolu bitkilerden geçerken vitamin deposu olan bezelyenin aynı zamanda saç bakımında da mucizevi faydaları olduğu ortaya çıktı.

Yayın Tarihi: 29/10/14 15:20
okuma süresi: 2 dak.
Sağlıklı saç için mucize sebze
A- A A+

Günlük yaşamda yüksek dozda aldığımız stres nedeniyle, hem kadınlarda hem de erkeklerde çeşitli saç problemlerine sıkça rastlanıyor. Saç dökülmelerinin yanı sıra saçlarda kırılma, uzamama gibi sorunlar yaşayan birçok kişinin imdadına organik ve doğal ürünler yetişiyor.

Hem dış etkenler hem de sağlıksız beslenme nedeniyle yaşanan saç sorunları, doğal ve organik ürünlerle son buluyor. Sağlıklı saçlara kavuşmanın yolu bitkilerden geçerken vitamin deposu olan bezelyenin aynı zamanda saç bakımında da mucizevi faydaları olduğu ortaya çıktı.

Doğanın mucizelerini bizlere cömertçe sunduğu bitkilerden biri olan organik bezelye, protein, lif ve nişasta açısından oldukça zengin. İçerisinde A,B ve C vitaminlerini bulunduran bezelye, birçok uzman tarafından da gıda değeri açısından diğer besinlerden çok daha yararlı olarak görülüyor.

Yüksek kolesterol, kan kanseri, kabızlık gibi sorunlarda etkili olduğu gözlenen bezelyenin, kalp ve damar rahatsızlıklarında etkili olduğu ve kişileri iyi hissettirerek mutlu olmalarını sağladığı bildiriliyor.

Saç uzamasına katkısının yanı sıra, parlak ve dolgun saçlara sahip olmayı da kolaylaştıran bezelye, besin olarak alındığı takdirde de kişilerin güzel ve sağlıklı bir cilde kavuşmalarına imkan sağlıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.