KİŞİSEL BAKIM
okuma süresi: 2 dak.

Saçlar kış sezonuna hazır

Saçlar kış sezonuna hazır

2014-2015 Kış sezonu şaç kesim ve topuz modelleri Golden Tulip Hotel'de gerçekleşen etkinlikte tanıtıldı

Yayın Tarihi: 31/10/14 08:15
okuma süresi: 2 dak.
Saçlar kış sezonuna hazır
A- A A+

Ruso kozmetik, Rita kozmetik katkılarıyla Golden Tulip Hotel Lefkoşa'da gerçekleşen etkinlikte 2014-2015 kış sezonu yeni modelleri tanıtıldı. Türkiye'den gelen Kuaför Eğitmenleri Cengiz Korkunç ve Fadıl Binici'nin tanıttığı kesim ve topuz modellerine Kuaförlerin ilgisi yoğun oldu.

Erkal: "Kıbrıs'ta olmak mutluluk verici"

İstanbul Kuaförler Odası Başkanı Oktay Erkal " Kıbrıs'taki meslektaşlarımızla bu tür etkinlikler düzenleyerek tecrübelerimizi paylaşma fırsatı bulmak mutluluk verici, etkinliğe katkı koyan Ruso kozmetik, Rita kozmetik ve Kıbrıs Türk Kuaförler Birliği Başkanı Mahmut Kamber'e teşekkür ediyorum" dedi.

Kanber: "Etkinlikler devam edecek"

Kıbrıs Türk Kuaförler Birliği Başkanı Mahmut Kamber, etkinliğe katkılarından dolayı İstanbul Kuaförler Odası Başkanı Oktay Erkal'a, Ruso Kozmetik ve Rita Kozmetik'e teşekkür etti. Kanber ayrıca bu tür etkinliklerle sektörün gelişmesi ve daha iyi yerlere gelmesi şansı elde edildiğini, etkinliklerin devamlılığını sağlamaya çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Seldal Akyljan: "Eğitmenlerin tecrübelerinden yararlanma imkanı"

Kuaförlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte konuşan Leyla Kuaför Direktörü Seldal Akyljan, yapılan çalışmalarda eğitmenlerin tecrübelerinden yararlanma imkanı bulduklarını, 20014 – 2015 Kış sezonu modellerini müşterilerine yansıtma fırsatı bulmaktan mutluluk duyduklarını belitti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.