KİŞİSEL BAKIM
okuma süresi: 2 dak.

Siyah noktalara şaşırtıcı çözümler

Siyah noktalara şaşırtıcı çözümler

Güzelliğinize gölge düşüren siyah noktalara çözüm için hemen tavsiyelerimizi okuyun ve güvenle uygulayın.

Yayın Tarihi: 12/11/14 16:03
okuma süresi: 2 dak.
Siyah noktalara şaşırtıcı çözümler
A- A A+

Toz şekerle siyah nokta temizliği

Bir çay kaşığı toz şeker ve bir damla zeytinyağını karıştırıp siyah noktalı bölgeye masaj yaparak sürün; 15 dakika bekletip ılık suyla durulayın. Bu güzellik bakımını haftada bir kez yapabilirsiniz; en iyi sonuç için sıcak duştan sonra uygulayın.

Kahvenin telvesiyle temizlik

Türk kahvesini içtikten sonra telvesini sakın atmayın, çünkü hem tepeden tırnağa cildinizi temizler hem de siyah noktaları yok eder. Telveyi, siyah noktalı bölgeye masaj yaparak sürün; 15 dakika bekletip ılık suyla durulayın.

Nemlendiren temizlik yöntemi

Cildinizdeki ölü derileri, siyah noktaları, pul pul dökülmeleri tek adımda yok edeceğinizi söylesek? Evet, Türk kahvesi ve zeytinyağıyla bu mümkün! Bir tatlı kaşığı Türk kahvesi ve bir çay kaşığı zeytinyağını masaj yaparak sürün; 15 dakika bekletip ılık suyla durulayın.

Siyah noktalara tatlı çözüm

Pastaları süslemek için kullanılan jelatin, aynı zamanda süper bir siyah nokta temizleyicisidir! Mikrodalga fırında birkaç saniyede veya ocakta benmari usulü eriterek siyah noktalarınızın üzerine sürün. Kuruduktan sonra nazikçe çekerek çıkarın, siyah noktaların da temizlediğini göreceksiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.