KİŞİSEL BAKIM
okuma süresi: 1 dak.

Dior makyaj etkinliği gerçekleştirildi...

Dior makyaj etkinliği gerçekleştirildi...

Adamızda lüks kozmetiğin tek dağıtımcı şirketi olan Prestige Brands Corporation, geçtiğimiz günlerde, portföyünde önemli bir yere sahip Dior markasının Uluslararası Makyaj Artistine ev sahipliği yaptı.

Yayın Tarihi: 14/11/14 11:21
okuma süresi: 1 dak.
Dior makyaj etkinliği gerçekleştirildi...
A- A A+

Sadece 11 kişinin oluşturduğu ve Dior defileleri dahil tüm önemli etkinliklerinde, dünyanın en önemli top modellerinin makyajlarını yapan; Dior Backstage Pro üyesi Fransız makyaj artisti Emmanuelle Geoffrey, adamızda çeşitli aktivitelere imza attı.

Memduh Erdal B&P L'O mağazalarının VIP Dior müşterilerine, iki gün süren özel makyaj uygulaması ve sezon makyaj modası konsültasyonu gerçekleştirilmesinin ardından; Dior Kuzey Kıbrıs marka müdürü Matt Özmen eşliğinde Memduh Erdal B&P L'O uzman makyöz ekibine, makyaj modası ve uygulama teknikleri üzerine detaylı bir seminer düzenlendi.

PBC'nin uzman kadromuza özel düzenlemiş olduğu periyodik yeni teknikleri takip seminerleri eşliğinde, mağazalarımız bakım ve güzellik danışmanlığını en profesyonel şekilde sunmaya devam edecektir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.