YAŞAM
okuma süresi: 3 dak.

Eski sevgilisini unutamadığını gösteren 5 belirti!

Eski sevgilisini unutamadığını gösteren 5 belirti!

Yeni bir ilişkiye başladıysanız ve sevgiliniz uzun ve tutkulu bir aşktan sonra sizinle birlikte ise durup biraz düşünmeniz gerekiyor. Sizden önceki aşkına bağlılığı devam ediyor mu, yoksa bir kalemde çizdi mi? Bunu direk sorarsanız hem doğru cevabı alamazsınız hem de ilişkinizi tehlikeye sokabilirsiniz. Ancak bazı ufak noktalara dikkat ederek bunu anlayabilirsiniz. İşte size bu konuda fikir verecek 5 ipucu:

Yayın Tarihi: 26/06/15 14:07
okuma süresi: 3 dak.
Eski sevgilisini unutamadığını gösteren 5 belirti!
A- A A+

• Eğer sevgiliniz sizi eski sevgilisi ile kıyaslıyorsa bu oldukça tehlikeli bir durumdur. Eski sevgilisinin bazı özelliklerinin sizden iyi olmasının ve bunu sizinle paylaşıyor olmasının hiçbir iyi tarafı ve açıklanabilir yanı yoktur. Sizin eski sevgiliden iyi olmanız ve bunun da ifade ediliyor olması sizi mutlu etmesin çünkü bu davranışlar eski sevgilinin hala unutulmadığına birer işaret olabilir.

• Eğer sevgiliniz hala eski sevgilisinin sosyal medya hesaplarını takip ediyorsa, internette onun hakkında aramalar yapıyorsa dikkatli olun. Zira unutmuş olsa hala ondan bir haber alma çabasında olmazdı. Eski sevgilisinin kiminle, nerede, ne yaptığı hiçbir şekilde umurunda olmazdı.

• Sevgiliniz sizden önceki ilişkisinde onun için değerli olan ve anısı olan eşyaları hala saklıyorsa şüphe etmeniz gerekebilir. Fotoğraflar oldukça tehlikelidir, onları saklamaya belki cesaret edemez ancak sevgilinizin özenle sakladığı ufak eşyalara dikkat edin. Bunlar eski sevgiliden kalan hatıralar olabilir. Bunların hikayelerini çözmeye çalışın. Eğer rahatlıkla sizinle paylaşıyorsa ve eski sevgili ile bir alakası yoksa kuruntu yaptınız demektir. Ancak kaçamak cevaplar alıyorsanız ve o küçük şeylerin neden bu kadar değerli olduğunu anlayamıyorsanız bunun tek bir cevabı vardır, eski sevgiliden kalmadır.

• Sevgiliniz eski sevgilisini başka biriyle gördüyse veya bunu duyduysa verdiği tepki ne derede unuttuğunu gösterir. Görünen köy kılavuz istemez, eğer bu duruma üzülüp bunu size yansıtıyorsa hala unutamadı demektir.

• Sevgiliniz eski sevgilisi hakkında gereğinden fazla konuşuyorsa bu iyi bir işaret değildir. Kendi arkadaş grubunda eski sevgili konusu çok sık açılıyorsa, bu konu olur olmaz zamanlarda ve olur olmaz yerlerde karşınıza çıkıyorsa durup düşünmeniz gerekir.

Eski sevgili her insan için bir yaşanmışlık demek. Herkesin hayatının bir parçası. Bunu komple yok saymak elbette mümkün değil, ancak bunun boyutunu belirlemek ve ona göre davranmak en doğru yoldur.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.