YAŞAM
okuma süresi: 2 dak.

15 yaşında 6 milyon dolarlık doğum günü partisi

15 yaşında 6 milyon dolarlık doğum günü partisi

Babasının 15 yaş doğum günü için 6 milyon dolar harcadığı Maya Henry isimli genç kızın partisine Nick Jonas ve Pitbull gibi ünlü şarkıcılar katıldı.

Yayın Tarihi: 12/03/16 13:00
okuma süresi: 2 dak.
15 yaşında 6 milyon dolarlık doğum günü partisi
A- A A+

Henry'nin fotoğraflarını ABD First Lady'si Michelle Obama'nın fotoğrafçısı çekti, makyajını ise televizyon yıldızı Kardashian'ın makyözü yaptı.

ABD'nin Teksas eyaletinin San Antonio kentinde yaşayan Avukat Thomas Henry, kızının hispanik kültürde önemli kabul edilen 15 yaş doğum günü için düzenlediği partiye 6 milyon dolar harcadı.

Genç kızın doğum günü partisinde Nick Jonas ve Pitbull gibi ünlü isimler sahne aldı.

600 davetlinin katıldığı parti boyunca genç kızın giydiği iki elbisesi modacı Rolando Santana tarafından tasarlandı.

Genç kızın sosyal paylaşım sitesi Instagram'da 31 bin takipçisi bulunuyor.

Instagram hesabında ABD Demokrat Parti başkan aday adayı ve eski First Lady Hillary Clinton, müzik grubu One Direction ve şarkıcı Justin Bieber gibi ünlü isimlerle çekilmiş fotoğraflar paylaşıyor.

Babası Thomas Henry'nin kurduğu şirketin internet sitesinde '60'tan fazla avukatla Teksas'ın en büyüklerinden biri' oldukları belirtiliyor.
Thomas Henry eşi Azteca ile birlikte yaptığı açıklamada, kızları Maya'ya genç yetişkinliğe geçiş yaşı olarak kabul edilen 15 yaşında unutulmaz bir doğum günü partisi hediye etmek istediklerini ifade etti.

Partinin düzenlendiği salonun duvarları güllerle süslendi, tavandan kelebekler sarkıtıldı. Çeşmeler ve 'bahçe odasının' da eklenmesiyle dekorasyon zenginleştirildi.

Genç kız doğum günü partisinden sonra ''Hiç unutmayacağım bu muhteşem gece için herkese teşekkür ederim, özellikle de hayallerimi gerçekleştiren aileme...''ifadelerini kullandı.

Partide çalıştığını söyleyen bir Instagram kullanıcısına göre, Henry ailesi polis arabalarının eşlik ettiği 9 Rolls Royce marka arabayla geceye geldi.

Kaynak: NTV

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.