YAŞAM
okuma süresi: 8 dak.

Erkeklerin Facebook fotoğrafları ne anlatıyor?

Erkeklerin Facebook fotoğrafları ne anlatıyor?

Erkeklerin Facebook'a koyduğu profil fotoğrafı çok önemli! Bir kızla mı poz vermiş yoksa tek başına mı? Yoksa üstü çıplak bir fotoğraf mı seçmiş? İşte erkeklerin Facebook fotoğraflarından karakter analizi...

Yayın Tarihi: 15/04/16 14:54
okuma süresi: 8 dak.
Erkeklerin Facebook fotoğrafları ne anlatıyor?
A- A A+
Bir erkekle tanıştıktan hemen sonra ilk yaptığımız şey genelde Facebook'ta hesabı olup olmadığına bakmak olur. Hesabını bulduğumuz anda da bizi profil resmi karşılar. İşte bu büyük bir karar anıdır. Profil resimlerini küçümsemeyin, tahmin ettiğinizden de fazla anlam taşıyor olabilirler.

FOTOĞRAFI KENDİ KENDİNE ÇEKTİYSE...

Telefonuyla yatak odası aynasında veya bilgisayarının dahili kamerasıyla çekilmiş olsa da, bu tip fotoğrafların tek bir anlamı vardır. Fotoğrafını çekecek arkadaşı yok! Tek kaşını kaldırmış o pozu yakalamak için ne kadar uğraşırsa uğraşsın, bir seri katilden başka bir şeye benzeyemez.

Yandan çekilip kolunun gözüktüğü fotoğrafları da mutlaka görmüşsünüzdür. Bu da, kol mesafesinde koca bir fotoğraf makinesiyle kendi kendisini çektiği anlamına gelir ki çok daha acıklıdır. Bu tip fotoğraflarda arkada gözüken detaylar büyük önem taşır. Yatak odasının veya salonunun neye benzediğini bu şekilde öğrenip onunla devam edip etmemeye karar verebilirsiniz. Büyük ihtimalle etmezsiniz de. Bu tür bir profil resmi, korkutucu olmasının yanı sıra kontrol manyaklığına da işaret edebilir. Özellikle fotoğraf ayna karşısında çekildiyse.

Bu tip bir erkek, her şeyin kontrolünü tutmak ister ve böyle bir resim koyarak insanların onun ne kadar yalnız olduğunu düşüneceğini de pek önemsemez.

SEVGİLİSİYLE BİRLİKTEYSE...

Çok dikkatli hareket etmelisiniz. Kucağında oturan bir kız hiç şüphesiz sevgilisidir. Hatta kızcağız bu fotoğrafı koydurtmak için muhtemelen ona günlerce yalvarmış ve hatta üzerinde baskı kurmuştur. Bu kişi, kız kardeşi veya çok yakın arkadaşı da olabilir. Her iki durumda da onun ilgisini çekmeniz biraz zor olacaktır. Çünkü etrafı kadınlarla bu kadar çevriliyken, sizi fark etmesi biraz zaman alabilir.

Şöyle de düşünebilirsiniz; bir kadınla resmini koymaktan çekinmiyorsa, ileride sizinle bir ilişkisi olduğunda birlikte fotoğrafınızı koyma olasılığı da yüksek demektir.

Bunların bir diğer versiyonu ise, bir fotoğrafın içinden kesilmiş olanlardır. Büyük ihtimalle yanında eski sevgilisi olan bu erkek, seçtiği karede o kadar güzel çıktığını düşünür ki, fotoğrafın garipliği onu pek düşündürmez. Herhangi bir kadınla birlikte çekilmiş bir fotoğrafını koyması, erkekliğini belli etmek istemesindendir.

KOSTÜM GİYİYORSA...

Panda gibi boyanmış bir yüz, bir peruk veya Batman kostümlü bir fotoğraf. Bunların hepsi, kendisinin ne kadar da eğlenceli biri olduğunu göstermek içindir. Durup dururken bir bara kurbağa kostümüyle girdiğini ve arkadaşlarım şoka uğrattığım hiç sanmıyoruz! Bunlar büyük ihtimalle kostümle katıldığı bir partide veya yakın arkadaşlarıyla girilen bir iddia sonucunda çekilmiş pozlardır.

Böyle bir fotoğraf karşısında dikkat etmeniz gereken şey, kostümün ne olduğudur. Eğer bahsi geçen fotoğrafta üzerinde bir Elf kostümü varsa, bize göre ondan mümkün olduğu kadar uzak durmalısınız. Durumun artılarına ve eksilerine bakalım şimdi; Bu tip bir profil resmi çok zorlama gözüktüğü gibi, kendisine güvenen ve eğlenceli bir erkeğe de işaret edebilir.

Eğer uzun süreli bir ilişki peşindeyseniz, tek derdi eğlenmek olan bu erkek doğru kişi olmayabilir. Kimseden çekinmeden bu fotoğrafı koyması ise onun komplekssiz biri olduğunu gösterir.

ÇOCUKLUKTA KALDIYSA...

Genelde Facebook aleminde bir bebek fotoğrafı gördüğümüzde onu bulup mıncıklamak isteğiyle dolup taşarız. Özellikle de bu bebek bir arkadaşımızın çocuğu veya akrabamızsa bu şekilde davranmamız çok normaldir. Ama karşınızdaki fotoğraf, 10 yaşın üstünde birisinin profil fotoğrafıysa, bu erkek kızların dikkatini çekmeye çalışıyor demektir.

ÇOCUKLUKTA KALDIYSA...

Genelde Facebook aleminde bir bebek fotoğrafı gördüğümüzde onu bulup mıncıklamak isteğiyle dolup taşarız. Özellikle de bu bebek bir arkadaşımızın çocuğu veya akrabamızsa bu şekilde davranmamız çok normaldir. Ama karşınızdaki fotoğraf, 10 yaşın üstünde birisinin profil fotoğrafıysa, bu erkek kızların dikkatini çekmeye çalışıyor demektir.

AKSİYON İNSANIYSA...

Bu tip fotoğraflara Facebook'ta pek rastlamazsınız. Ama rastladığınızda şoke olmaktan da kendinizi alamazsınız. Çünkü bir kaplana sarılmış veya sörf tahtası üzerinde kendinden emin bir şekilde duran bir erkek herkese çekici gelir. Uçaktan atlayanın gerçekten o olduğundan uzaktan çekildiği için emin olamayabilirsiniz ama bu erkeğin sınırlarda yaşadığını herkese duyurmak istediğini anlarsınız sonuçta.

Kirli sakalı ve güzel bronz teni de sizi memnun edecek özelliklerindendir. Bu fotoğraf, onun macera dolu, aktif ve farklı biri olduğunu gösterir. Hayatında işinden ve arkadaşlarından daha fazla şey olduğunu belli ermek ister. Bu erkek koltukta yayılıp film seyretmek için pek uygun olmayabilir. Eğer siz de maceraya atılmaktan çekinmiyorsanız, birlikte mutlu bir ilişki yaşayabilirsiniz.

SANATÇI RUHLUYSA...

Siyah beyaz bir fotoğraf, artistik bir ruha işaret eder. Yüzüne orta derecede bir yakınlık ve belki hafif bir yana dönüş, fotoğrafı daha da sanatsal bir hale getirir. Yine de dikkatli olun. Çünkü bu erkek, tahmin ettiğiniz gibi klasik romanlar okumak yerine sadece gazetelerin magazin eklerini okur. "Bakın ne kadar da sanatçı ruhluyum" pozları, telefonun eski fotoğraf izlenimi veren uygulamalarından biriyle çekilerek ona nostaljik bir hava katabilir ya da kontrast renklerden yardım alarak bir şeyler sakladığı anlamına gelebilir.

ARKADAŞ CANLISIYSA...

Bu tip pozlara genellikle birbirlerinin omzuna garip bir şekilde atılmış bir el veya diğer erkeği "İşte adamım" diye gösteren parmaklar dahil olur. Bu onun, arkadaşlarını ne kadar sevdiğini gösterir. Eğer birlikte olacaksanız siz de erkeğinizin arkadaşlarıyla aynı derecede yakın olmaya hazır olmalısınız.

Bu tip profil fotoğraflarında dikkate alınması gereken diğer bir nokta ise, fotoğrafı koyanın yanındaki arkadaşından daha yakışıklı olduğudur. Zaten kim bir Johnny Depp benzeriyle yan yana görülmek ister ki? Bu erkeğin romantik bir akşam yemeği için ilk adımı atacağını sanıyorsanız, kesinlikle çok yanılıyorsunuz. Arkadaşları ve aktif sosyal hayatının onun için çok önemli olduğu ortada. Bu da onun bir bakıma ne kadar duygusal ve sadık bir erkek olduğunu gösteriyor.

Ama sizi uyaralım; çünkü ilişkiniz süresince arkadaşlarından daha az değerli olabileceğiniz ihtimalini de aklınızın bir köşesinde tutmanız gerekiyor…

SPORTİFSE...

Sanki sporda birdenbire üzerindekini çıkarmış gibi doğaçlama bir fotoğraf. Bunun diğer versiyonları ıslak bir tişörtte sörf tahtası üzerinde veya güneşin altında bir şezlong üzerinde yayılarak verilen pozlar şeklinde olabilir. Bu ilişkide üç kişi olursunuz. O, siz ve karın kasları.

Bunlara reklam kokan hareketler diyebiliriz. Kendisi yerine vücudu konuşurken "Grrr" diyor. Bu tip fotoğraflarla seksi cazibesini gösterirken, erkeklerin de en az kadınlar kadar vücudunu beğendiğinden veya ona imrendiklerinden emindir. Sizin de o hayranlarının arasında katılmanızı bekler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.