İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

DP Gençlik Örgütü'nün ada genelinde düzenlediği anı tavla turnuvaları tamamlandı

DP Gençlik Örgütü'nün ada genelinde düzenlediği anı tavla turnuvaları tamamlandı

Demokrat Parti'ye (DP) geçmiş dönemlerde büyük hizmetleri geçen merhum Milletvekilleri, İlçe Başkanları ve partilileri adına düzenlenen, K.K.T.C ada geneli tavla Anı turnuvası K.K.T.C şampiyonunu belirlemek için, İlçeler arası müsabakaların da tamamlanması ile dün geniş katılımlı ve çekişmeli müsabakalarla TMT Mücahitler Derneği Gençlik Lokali'nde gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 03/03/13 19:41
okuma süresi: 1 dak.
DP Gençlik Örgütü'nün ada genelinde düzenlediği anı tavla turnuvaları tamamlandı
A- A A+

Turnuvada toplamda ada geneli 368 kişinin yarıştığını ve turnuvanın finalini DP Gençlik Örgütü'ne büyük hizmetleri geçen merhume Mine Arıhan'ın anısına tertiplendiğini kaydeden DP Gençlik Örgütü Genel Başkanı Münür Öztürk, aktivitelerinin hız kesmeden devam edeceğini kaydetti.

Final'e DP Genel Başkanı Serdar Denktaş'ın yanı sıra LTB Başkan Adayı DP Milletvekili Mustafa Arabacıoğlu ile birlikte LTB meclis üyesi adaylarınında katıldığı belirtildi.

Finalin açılış kurasını Arabacıoğlu'nun yaptığı tavla anı turnuvasında, değerli büyüklerimiz ve gençlerimizin çekişmeli ve eğlenceli geçen yarışlarının ardından,Kupa törenine geçilerek kupalar sahiplerini buldu.

Gençler turnuva süresince kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerini iletti.

Müsabakanın finalinde dereceye giren isimler söyledir;

1- Ahmet Arpa

2- Orhun Öztürk

3- Hasan Tekinaslan

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.