İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Mehmetçik köyü civarında yapılan çalışmalarda suya ulaşıldı

Mehmetçik köyü civarında yapılan çalışmalarda suya ulaşıldı

Jeoloji ve Maden ve Su işleri Dairesi ekiplerinin Mehmetçik köyü civarında yaptığı kazı çalışmalarında suya ulaşıldı.

Yayın Tarihi: 05/03/13 13:26
okuma süresi: 2 dak.
Mehmetçik köyü civarında yapılan çalışmalarda suya ulaşıldı
A- A A+

Mehmetçik Belediyesi'nden yapılan açıklamada, belediyenin köyde özellikle yaz aylarında yaşanan su sıkıntılarına çözüm bulma yönünde Jeoloji ve Maden ve Su işleri Dairesi ekipleriyle birlikte başlattığı kazı çalışmalarında, Yedikonuk bölgesinde açılan kuyuda su bulunduğunu bildirdi.

Açılan kuyudan Mehmetçik köyüne saatte 15 tonluk su takviyesi yapılacağı da belirtilen açıklamada, böylelikle yıllardır yaşanan su sıkıntısının ortadan kalkacağı kaydedildi.

ADALIER

Mehmetçik Belediye Başkanı Ahmet Beyazıt Adalıer konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Mehmetçik köyünün içme ve kullanma suyunu 1948 yılından beri belediyenin Yedikonuk'ta kendine ait arazisinde bulunan kuyudan karşıladığını, ancak geçen süre içerisinde kuyunun tıkanarak verimliliği düşmesi üzerine aynı bölgede yeni bir kuyu daha açarak suya ulaşıldığını kaydetti.

"Senelerdir yaptığımız girişimler bu yıl karşılık görmüş ve hemen yanına kazdığımız kuyudan kaliteli ve verimli su bulunmuştur" diyen Adalıer, Jeoloji ve Maden, Su İşleri Dairesi ekipleriyle belediye personeline katkıları için teşekkür etti.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.