İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Amerikan Koleji KKTC Meclis'ini ziyaret etti

Amerikan Koleji KKTC Meclis'ini ziyaret etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bünyesinde Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar grubu bünyesinde eğitim veren Amerikan İlkokulu 4'üncü Sınıf öğrencileri KKTC meclisini ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 21/04/13 17:14
okuma süresi: 1 dak.
Amerikan Koleji KKTC Meclis'ini ziyaret etti
A- A A+

GAÜ'den verilen bilgiye göre, Amerikan İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencileri KKTC meclis başkanı Dr. Hasan Bozer' e merak ettikleri konularda sorular sorarak bilgilendiler.Amerikan İlkokulu müdürü Nagehan Diner ve sınıf öğrentmenleri eşliğinde gerçekleşen ziyarette öğrenciler meclis binasında kısa bir gezi gerçekleştirdi.

Amerikan İlkokulu müdürü Nagehan Diner ziyaretle ilgli yaptığı açıklamada, Geleceğin Cumhurbaşkanı, Meclis Başkanı, Başbakanı ve Milletvekili olan öğrenciler için bu tip gezilerin düzenlenmesinin bilgilendirme ve örnek almaları konusunda büyük büyük önem arzettiğini vurgulayarak, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Öğrencilerin Meclis binasında gerçekleştirdikleri gezinin ardından ikram edilen yemekle birlikte gezilerini sonlandırdılar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.