İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Avrupa Avrupa dizisi oyuncuları GAÜ'de izleyenleriyle buluştu

Avrupa Avrupa dizisi oyuncuları GAÜ'de izleyenleriyle buluştu

Her yıl farklı bir sosyal sorumuluk teması ile düzenlenen Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Bahar Şenlikleri bu yıl "Be an Eagle be One" sloganı ve çevre teması ile GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüste gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 20/05/13 14:31
okuma süresi: 1 dak.
Avrupa Avrupa dizisi oyuncuları GAÜ'de izleyenleriyle buluştu
A- A A+

Heryıl Bahar Şenlikleri bünyesinde birbrinden ünlü konukları ağırlayan GAÜ, bu yılda Türkiye'nin en sevilen dizilerinden birisi olan "Avrupa Avrupa" dizisinin oyuncularından Durul Bazan, Ebru Cündübeyoğlu, Tarık Ünlüoğlu ve Burak Serdar Şanal'ı bünyesinde ağırladı. Yoğun ilgi gören söyleşide, dizi ekibine sorular soran GAÜ Öğrencileri , verilen cevaplar la birlikte eğlenceli anlar yaşarken dizi hakkında merak ettikleri konular hakkında bilgi aldılar.

Söyleşinin sonunda GAÜ CEO'su ve Yöeneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Asım Vehbi tarafından oyunculara Çiçek taktim edilirken, Vehbi, GAÜ Bahar Şenliklerini Renklendirdikleri için Tüm dizi ekibine teşekkür ederek yayın hayatında başarılarının devamını diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.