İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Telsim'le Dereboyu Sokak Partisi'nde doyasıya eğlendiler

Telsim'le Dereboyu Sokak Partisi'nde doyasıya eğlendiler

Telsim'in iletişim sponsoru olduğu, Shark Energy içeceğinin 15 Haziran'da düzenleyeceği Kıbrıs'ın en büyük Elektronik Müzik Festivali Shark Virgin Island Festivali'nin ilk tanıtımı Lefkoşa Dereboyu'nda yapıldı.

Yayın Tarihi: 27/05/13 18:05
okuma süresi: 2 dak.
Telsim'le Dereboyu Sokak Partisi'nde doyasıya eğlendiler
A- A A+

Festivalin ilk tanıtım ayağı olan ve sokak partisi kapsamında düzenlenen etkinliğe katılanlar, canlı DJ müzik eşliğinde keyifli ve eğlenceli anlar yaşadı. Dereboyu'nda trafiğe kapatılan sokakta yer alan etkinlikte, festivalin iletişim sponsoru Telsim'in tanıtım standı ve segway araçları sokak partisine renk kattı. 2 adet segway araç, trafiğe kapatılan sokakta, etkinliğe katılanlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Sokak partisine katılanlar, Telsim'in hatıra fotoğrafı panosu önünde fotoğraf çektirirken, tanıtımı yapılan Telsim'in yeni Red tariflerine de ilgi gösterdi.

Dereboyu'nda canlı DJ müzik eşliğinde düzenlenen sokak partisine, özellikle üniversite öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği gözlendi. Sokak partisine katılarak gönüllerince eğlenen katılımcılar, Telsim'in hatıra fotoğrafı panosu önünde keyifli anlarını fotoğrafladılar. Dans FM de, sokak partisi süresince canlı yayın yaptı.

VIRGIN ISLAND FESTİVAL

Telsim'in iletişim sponsoru olduğu Virgin Island Festival, 15 Haziran 2013 Cumartesi günü Lefkoşa'da gerçekleşecek.

Yerli ve dünyaca ünlü DJ ve sanatçıların sahne alacağı, öğlen saatlerinde başlayıp geçe geç vakitlerde son bulacak festival, Kıbrıs'ın en kapsamlı elektronik müzik festivali olma özelliğini taşıyor.

Festival bünyesinde bir küçük bir de devasa iki sahne kurulacak. Sabah saat 11.00 itibari ile yerli ve yabancı bir çok sanatçı gece yarısı saat 04.00'e kadar canlı performanslarını sergileyecek.

Festival, Lefkoşa Atatürk Stadyumu'nun yanında yer alan 15.000 metrekarelik tamamı çim ve etrafı demir parmaklıklarla kaplı alanda gerçekleşecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.