İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Atun, GAÜ heyetini kabul etti

Atun, GAÜ heyetini kabul etti

Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun, Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar ve Başkan Yardımcısı Dr. Asım Vehbi'den oluşan Girne Amerikan Üniversitesi heyetini kabul etti.

Yayın Tarihi: 29/05/13 13:49
okuma süresi: 2 dak.
Atun, GAÜ heyetini kabul etti
A- A A+

Ziyarette konuşan GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, bir süre önce isim tescili ile ilgili yaşanan süreçten dolayı üzgün olduklarını belirterek,üniversitenin bu yöndeki hassasiyetinden dolayı konunun bu noktalara geldiğini vurguladı.

Akpınar, üniversitenin ülkenin geleceği için yatırımlarına devam ettiğini vurguladığı konuşmasında süreç içerisinde Ekonomi ve Enerji Bakanlığı ile yapılabilecek her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.

Bakan Atun da konuşmasında, ülkede faaliyet gösteren Üniversitelerin birer gurur kaynağı olduğunu belirterek, Bakanlığının çalışma faaliyetleri ile alakalı konularda bütün üniversitelerle işbirliğinin gelişebileceğini söyledi.

Atun, Bakanlığının ve Bakanlığa bağlı dairelerin yasalar çerçevesinde hareket ettiğini söyleyerek yaşanan sürecin kendisinin de arzu etmediği bir durum olduğunu ifade etti.

Ziyaretinden dolayı GAÜ heyetine teşekkür eden Atun, çalışmalarında başarılar diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.