İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Aslanbaba: "Rüşvetin 100 dolarını viski, buz ve puro aldım, kalanını bağış yaptım"

Aslanbaba "100 dolarını viski, buz ve puro aldım, kalanını bağış yaptım"

Bugün güven oylamasının yapılmasının beklendiği genel kurul olaylı başladı. Ejder Aslanbaba güven oyuna onay vermesi için kendisine para verildiğini iddia ederek buna kanıt olarak ise elinde tuttuğu dolarlar ile kürsüye çıktı.

Yayın Tarihi: 23/06/13 11:34
okuma süresi: 2 dak.
Aslanbaba "100 dolarını viski, buz ve puro aldım, kalanını bağış yaptım"
A- A A+

Kıbrıs Postası

DP- UG'den istifa eden fakan güven oylamasında onay vereceğini söyleyen Ejder Aslanbaba Genel Kurul'a kendisine onay vermesi için verilen 5000 stelin karşılığı 7700 dolar aldığını söyleyerek elinde tuttuğu paraları Meclis Başkanı'na sundu.

Paralar yanında konu ile ilgili CD'lerin olduğunu söyleyen Aslanbaba, CD'lerin içerisinde bu parayı alırken çekilmiş ses kayıtları da olduğuna değindi.

Aslanbaba kendisine verilen pararının sadece 100 dolarını viski, buz ve puro almak için harcadığını söyleyerek geriye kalan kısmını ise Karpaz İlkokuluna bağışlayacağını söyledi.

Mali polisi göreve davet eden Aslanbaba, "Bana bu parayı güven oyunda onay vermem için verdiler. Ayrıca elektrik borcumu ödeme sözü verdiler. Bir de yerel seçimlerde İskele Belediye Başkanlığı'na adaylığımda destek verileceği söylendi." dedi.

Genel Kurul'a beş dakika ara verildi. Ara sonrasında yine yoklama yapılıyor. Meclis oturumu çok gergin...

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.