okuma süresi: 4 dak.

Sokrates ve en iyi Üniversite Altın Ödülü Günsel'lerin

Sokrates ve en iyi Üniversite Altın Ödülü Günsel'lerin

Tek Olarak Verilen "En İyi Üniversite Altın Ödülü" Yakın Doğu Üniversitesi'nin İsviçre'nin Montreaux kentinde XXI.'si gerçekleştirilen Liderler Zirvesi'nde (Swiss Summit of Leaders) Dr. Suat İ. Günsel'e Sokrates, Yrd. Doç. Dr. İrfan S. Günsel'e de En İyi Üniversite Altın Ödülü verildi.

Yayın Tarihi: 03/07/13 15:15
okuma süresi: 4 dak.
Sokrates ve en iyi Üniversite Altın Ödülü Günsel'lerin
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi (Near East University Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; İngiltere kökenli Oxford Europe Business Assembly (EBA) Değerlendirme Kurulu tarafından önceki yıllarda TC Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Rusya Başbakanı Viktor Chernomyrdin, Avrupa Parlamentosu Polonya üyesi Barbara Kudrycka'ya layık görülen "SOKRATES" Ödülü'nün Dr. Suat İ. Günsel'e takdim edildi.

Sokrates Ödülü Yakın Doğu Üniversitesi Kurucusu Dr. Suat İ. Günsel'e...

Açıklamada, kendi alanlarında yaptıkları çalismalarla uluslararası toplumun sosyal, ekonomik, kültürel gelişimine ve uluslararası işbirliğine katkılarından ötürü kişilere, kurumlara ve kuruluşlara verilen Uluslararası Socrates Ödülü'nün bu yıl ülke ve dünya eğitimine yaptığı sürdürülebilir katkılardan dolayı Yakın Doğu Üniversitesi (Near East University) Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel'e verildiği bildirildi.

Tek Olarak Verilen "En İyi Üniversite Altın Ödülü" Yakın Doğu Üniversitesi'ne Layık Görüldü

30'dan fazla ülkenin katıldığı ödül töreninde Europe Business Assembly'nintek olarak verdiği En İyi Üniversite Altın Ödülü'nün Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Yrd. Doç. Dr. İrfan S. Günsel'e sunulduğunun altı çizilen açıklamada, ödülün, üniversite bünyesinde ilk olarak gerçekleştirilen Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Büyük Kütüphane, IBM Süper Bilgisayar'ın da içinde bulunduğu İnovasyon ve Bilişim Teknolojileri Merkezi, Eczacılık Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve son olarak da Girne Universitesi gibi gelişim projelerinin hayata geçirilmesinde üstlendiği lider rolün yanısıra sözkonusu projelerin ulusal, uluslararası boyutta sağladığı sürdürülebilir kalite ile bilimsel, sosyal faydalar doğrultusunda verildiği vurgulandı.

Günsel Açılış Konuşmasında KKTC'yi vurguladı...

Yakın Doğu Üniversitesi (Near East University Nicosia Cyprus) Mütevelli Heyeti Başkanı Yrd. Doç. Dr. İrfan S. Günsel'in zirvede yaptığı konuşmada ağırlıklı olarak KKTC'nin insani değerleri başta olmak üzere, turizm, eğitim, sağlık ve yatırım imkanlarını anlattığı belirtilerek, KKTC'nin her geçen gün uluslararası platformlarda kabuledilebilirliğinin arttığına işaret ettiği vurgulandı.

Yakın Doğu Üniversitesi Montreaux Zirve'sine, TC ve KKTC Diplomatlarıyla Birlikte Geniş Bir Heyetle Katıldı.

İsviçre'de düzenlenen ve otuzdan fazla ülkeden ulusal ve uluslararası boyutta yaptığı çalışmalarla insanlığın gelişimine katkı koyan bilim, iş, siyaset dünyası temsilcileri ile diplomatları biraraya getiren zirveye, Dr. Suat Günsel ve İrfan Günsel ile birlikte TC Zürih Başkonsolosu Aslı Oral, KKTC Cenevre Maslahatgüzarı Fatma Arşehit yanısıra Aziz Günsel, Adem Aköl, Ahmet Savaşan, Tümer Garip ve Görkem Bulunç da katıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.