İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

2013'ün en iyi üniversitesi ödülü Serhat Akpınar'a takdim edildi

2013'ün en iyi üniversitesi ödülü Serhat Akpınar'a takdim edildi

Girne Amerikan Üniversitesi'ne (GAÜ), geçtiğimiz hafta İsviçre'nin Montreux kentinde düzenlenen törenle sunulmuş olan Oxford Europe Business Assembly (EBA) Değerlendirme Kurulu tarafından Yılın En İyi Üniversitesi (2013 Best University) ödülü GAÜ CEO'su ve Yöneticiler Kuruku Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi tarafından GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar'a takdim edildi.

Yayın Tarihi: 12/07/13 14:24
okuma süresi: 3 dak.
2013'ün en iyi üniversitesi ödülü Serhat Akpınar'a takdim edildi
A- A A+

GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Millenium Kompleksı Başkanlık Ofisi Toplantı salonunda gerçekleşen törene GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar'ın yanısıra, GAÜ CEO'su ve Yöneticiler Kurulu BaşkanYardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi, Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Olgun Üstün, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sadık Ülker, Prof. Dr. Olgun Çiçek, Prof. Dr. Zafer Ağdelen ve Hukuk Danışmanı avukat Aral Doğu katıldı.

Dünyanın önde gelen üniversitelerinin katıldığı İsviçre Montreux'da gerçekleşen ödül töreninde 2013 Yılının En İyi Üniversite ödülünü GAÜ Küresel Bilim Ailesi adına alan Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi, ödülü Serhat Akpınar'a takdim etmekten onur duyduğunu belirterek, GAÜ'nün Oxford Europe Business Assembly (EBA) Değerlendirme Kurulu tarafından eğitim alanında "Best University – En İyi Üniversite" ödülüne layık görülmesinin bilim adası Kuzey Kıbrıs imajına uluslararası güç kattığına dikkat çekti. Ayrıca Aralık ayında düzenlenecek törende EBA'nın Serhat Akpınar'a Socrates ödülünü layık gördüğünü belirten Vehbi, GAÜ Küresel Bilim ailesi adına GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar'a teşekkür etti.

Serhat Akpınar : " Ödülü Ülkemiz ve Üniversitemiz Adına Onurla Alıyorum"

GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar ödül takdim töreninde yaptığı konuşmada ödülü ülke ve GAÜ adına almaktan onur duyduğunu belirterek, güne ''Kendimizi yenmek kadar kutsal bir savaş ve sınırlarımızı aşmak kadar büyük bir zafer yoktur'' sözleriyle başladıklarını ve GAÜ'nün de kendi savaşını verdiğine dikkat çekerek GAÜ'nün ülkeye hizmet adına kendi sınırlarını aşan bir noktada olduğunu vurguladı. Bu savaşı böylesi güçlü bir ekiple vermek onur ve gurur verici olduğunun altını çizen Akpınar, emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarak ödülü ülke ve GAÜ adına teslim almaktan gurur duyduğunu ifade etti.

Tören sonunda Serhat Akpınar'a, Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi ve Aral Doğu tarafından ödüller takdim edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.