İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

YDÜ Hastanesi, Bayramı Hastalarıyla Kutladı

YDÜ Hastanesi, Bayramı Hastalarıyla Kutladı

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi yetkilileri Kurban Bayramı'nı hastalarıyla birlikte kutladı.

Yayın Tarihi: 14/10/13 08:30
okuma süresi: 3 dak.
YDÜ Hastanesi, Bayramı Hastalarıyla Kutladı
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi (Near East Universty Nicosia Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; Kurban Bayramı dolayısıyla Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Savaşan'ın, Başhekim Sevim Erkmen, Halkla İlişkiler Müdürü Peyman Hassoy, doktorlar ve hemşirelerle birlikte hastaları ziyaret ederek bayramlaştığı belirtildi.

Savaşan ziyarette yaptığı konuşmasında, "İnsanımızın birlik ve beraberliğini pekiştiren, yardımlaşma duygularının yoğun olarak yaşandığı, günlük hayatın getirdiği dargınlıkların aşılmasında önemli bir vesile yaratan Kurban Bayramı'nı hastalarımız, doktorlarımız yanısıra bütün çalışanlarımızla birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Savaşan; Hasta yatağında ziyaretçi bekleyen insanlarımızı hatırlamalıyız…

Bayramların insanları birbirine yaklaştıran, kaynaştıran, yüreklerde sevgiye ve saygıya dayalı, samimi dostlukların gelişmesine, güçlenmesine vesile olan önemli ve değerli günler olduğunu vurgulayan Ahmet Savaşan, Bayram günlerini kırılan kalpleri onarmak için fırsat bilmeliyiz. Hasta yatağında ziyaretçi bekleyen insanlarımızı hatırlayarak, öksüz ve yetimlerin, kimsesiz ve ihtiyaç sahiplerinin yüzlerinin gülmesine ve ümitlerinin yeşermesine vesile olmalıyız diye konuştu.

Savaşan hiç kimsenin bayram sevincinin acı ve hüzne dönüşmemesi temennisinde bulunarak, Mübarek Kurban Bayramı'nın milletimize ve ülkemize huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diledi.

Dr. Erkmen: Bayramı bütün insanların aileleri ve sevdikleriyle birlikte evlerinde kutlamalarını arzuluyoruz…

Başhekim Dr. Sevim Erkmen de ziyarette yaptığı konuşmada, insanları sevgi ve saygı bağları ile birleştiren Kurban Bayramı'na huzur ve güven ortamı içerisinde girilmesinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, bayramı bütün insanların aileleri ve sevdikleriyle birlikte evlerinde kutlamalarını arzuladıklarını söyledi. Böylesine anlamlı bir Bayramı hastalarıyla birlikte kutlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını dile getiren Erkmen, aralarında yabancıların da bulunduğu hastalara en kısa zamanda şifayla taburcu olmalarını diledi.

Hastalardan Dr. Suat İ. Günsel'e teşekkür…

Hastalar da ziyaretler esnasında yaptıkları konuşmalarda, Dr. Suat İ. Günsel'e Kıbrıs Türkü'nü uluslararası standartta hizmet veren böyle bir hastaneye kavuşturduğu için teşekkür ettiler. Hastalar son olarak YDÜ Hastanesi yetkililerine Bayram'da kendilerini yalınız bırakmadıkları ve ayrıca hastanede bulundukları sürece kendilerine samimi ilgi ve şevkat gösterdikleri için başta doktorlara, hemşirelere ve diğer bütün personele şükranlarını sundular.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.