İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ'ye "Beş Büyük Kıta Kalite ve Mükemmellik Ödülü" veriliyor

YDÜ'ye "Beş Büyük Kıta Kalite ve Mükemmellik Ödülü" veriliyor

Fransa merkezli Otherways Kuruluşu, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'ne "Beş Büyük Kıta Kalite ve Mükemmellik Ödülü" veriyor.

Yayın Tarihi: 16/11/13 20:13
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ'ye "Beş Büyük Kıta Kalite ve Mükemmellik Ödülü" veriliyor
A- A A+

YDÜ Hastanesi'nin beklenenden çok daha hızlı gelişimi ve uluslararası alanda ortaya koyduğu başarılar sınır tanımıyor. Dünya'nın önde gelen yönetim ve kalite değerlendirme organizasyonlarından Fransa merkezli Otherways Kuruluşu, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'ne Beş Büyük Kıta Kalite ve Mükemmellik Ödülü veriyor.

Yakın Doğu Üniversitesi (Near East Universty Nicosia Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi kısa süre önce dünyanın en önemli sağlık organizasyonlarının başında gelen Dünya Medikal Turizm Organizasyonu'na tam üye olarak, ABD'deki Medikal Turizm ve Küresel Sağlık Kongresi'ne katıldığı hatırlatılarak, hastaneye Pazartesi Cenova'da düzenlenecek törenle Beş Büyük Kıta Kalite ve Mükemmellik Ödülü'nün verileceği duyuruldu.

Açıklamada, American Management Association ve American Marketing Association gibi Dünya'nın en önde gelen kuruluşlarına da üye olan ve global kriterlerini benimseyen Otherways Kuruluşu'nun, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nin hizmet, yönetim ve tanıtımdaki üstün başarılarını ve bugün beş kıtaya ulaşan faaliyetlerini dikkate alarak, hastaneye "Beş Büyük Kıta Kalite ve Mükemmellik Ödülü'"nü vereceği duyuruldu.

YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Yrd. Doç. Dr. İrfan S. Günsel'in, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Savaşan, Ahmet Çağman ile birlikte organizasyona katılmak ve ödülü almak üzere Cenova'ya gitmek üzere adadan ayrıldıkları belirtilen açıklamada, söz konusu ödül törenine Türkiye ve KKTC'den temsilcilerin katılmasının da beklendiğine yer verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.