İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ Heyeti Beş kıtadan 40'dan fazla ülke ile İsviçre'de

YDÜ Heyeti Beş kıtadan 40'dan fazla ülke ile İsviçre'de

YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Yrd. Doç. Dr. İrfan S. Günsel başkanlığındaki heyet, Beş Büyük Kıta Kalite ve Mükemmellik Ödülü'nü KKTC adına almak üzere Dünya'nın önde gelen yönetim ve kalite değerlendirme organizasyonlarından Otherways Kuruluşu'nun düzenleyeceği uluslararası organizasyona katılmak üzere İsviçre'ye gitti.

Yayın Tarihi: 18/11/13 14:30
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ Heyeti Beş kıtadan 40'dan fazla ülke ile İsviçre'de
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi (Near East Universty Nicosia Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; Hizmet, yönetim ile tanıtımdaki üstün başarıları ve bugün beş kıtaya ulaşan faaliyetleri dikkate alınarak YDÜ Hastanesi'ne verilecek Beş Büyük Kıta Kalite ve Mükemmellik Ödülü'nü almak üzere Cenevre'ye giden Yrd. Doç. Dr. İrfan S. Günsel, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Savaşan ile Ahmet Çağman'ın KKTC Cenevre Maslahatgüzarı Fatma Arşehit tarafından karşılandığı belirtildi.

İrfan S. Günsel'in Dünya'ca ünlü CERN Laboratuvar'ını ziyaret etmesi bekleniyor.

Yapılan açıklamada İrfan S. Günsel ile beraberindeki heyetin Cenevre temasları kapsamında, Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi (CERN) tarafından yürütülen ve ''yüzyılın deneyi'' olarak nitelendirilerek Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) İnovasyon ve Bilişim Teknolojileri Merkezi Süper Bilgisayarı'nın da KKTC adına katkı koyduğu yüksek enerji fiziği laboratuvarını ziyaret etmesinin beklendiği kaydedildi.

KKTC, 5 kıtadan 40'dan fazla ülke ile birarada…

Açıklamada son olarak, KKTC, YDÜ heyetinin, beş kıtadan, kırktan fazla ülkeyi biraraya getiren ve YDÜ Hastanesi'nin KKTC adına katılacağı uluslararası organizasyon kapsamında ülkeler arası işbirliğinin geliştirilmesine yönelik olarak da çeşitli temaslarda bulunacağına yer verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.