İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Beş Büyük Kıta Kalite ve Mükemmellik Ödülü YDÜ'nün

Beş Büyük Kıta Kalite ve Mükemmellik Ödülü YDÜ'nün

Fransa merkezli Otherways Kuruluşu tarafından Beş Büyük Kıta Kalite ve Mükemmellik Ödülü İsviçre'de Kempinski Otel'de düzenlenen uluslararası törende YDÜ Hastanesi'ne verildi.

Yayın Tarihi: 20/11/13 16:55
okuma süresi: 3 dak.
Beş Büyük Kıta Kalite ve Mükemmellik Ödülü YDÜ'nün
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi (Near East Universty Nicosia Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; İlk kez 1950'lerde Japon endüstrisinde kabul gören ve 1980'lerin başından itibaren de3 Batı ülkeleri tarafından benimsenen Toplam Kalite Yönetimi konusunda kabul edilen uluslararası standartları uygulayan, American Management Association ile American Marketing Association gibi Dünya'nın en önde gelen kalite yönetimi kuruluşlarına üye olarak uluslararası kurum ve kuruluşlara ortaya koydukları performanslara göre ödüller veren Uluslararası Otherways Kuruluşu'nun, YDÜ Hastanesi'ne Beş Büyük Kıta Kalite ve Mükemmellik Ödülü verdiği belirtildi.

Uluslararası ödül İrfan. S. Günsel'e sunuldu…

Toplam Kalite Yönetimi konusunda uluslararası standartlarda performans gösteren IBM, Motorola gibi Dünya'da önde gelen kuruluşların da Otherways Kuruluşu tarafından benimsenen uluslararası kriterler doğrultusunda ödüller aldığına yer verilen açıklamada, ödülün, beş kıtadan, kırktan fazla ülkeyi biraraya getiren galada YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Yrd. Doç. Dr. İrfan S. Günsel'e, KKTC adına sunulduğu vurgulandı.

İrfan S. Günsel 40 ülkeye seslendi…

Uluslararası ödül törenine KKTC Cenevre Temsilcisi Ayda Soylu, Cenevre Maslahatgüzarı Fatma Arşehit, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Savaşan ile Ahmet Çağman ile birlikte katılan İrfan S. Günsel'in KKTC adına bir de konuşma yaparak ülkenin eğitim, sağlık ve turistik zenginliklerini anlattığı da belirtildi.

KKTC adına alınan her ödül devletimizi daha fazla bilinir kılıyor…

Açıklamada, Leonardo Da Vinci ile Shakespeare'in eserlerine ilham veren ve adeta Akdeniz'in cennetsel köşelerinden biri konumundaki Kıbrıs adasında kurulan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Dünya'da küçük bir ülke olmasına rağmen insanlarının azmi ve sebatı sayesinde yarattığı eserleriyle her geçen gün uluslararası platformlarda ödüllere laik görüldüğünü söyleyen İrfan S. Günsel, Kıbrıslı Türkler adına başta organizasyonu gerçekleştirenler ile törene katılan ülke temsilcilerine de KKTC'ye gösterdikleri sammimi ilgiden ötürü teşekkür ettiği bildirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.