İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Cameron, görüşmelerinin yeniden başlamasını selamladı

Cameron, görüşmelerinin yeniden başlamasını selamladı

İngiltere Başbakanı David Cameron Kıbrıs'taki görüşmelerinin yeniden başlamasını selamladı.

Yayın Tarihi: 11/02/14 15:14
okuma süresi: 2 dak.
Cameron, görüşmelerinin yeniden başlamasını selamladı
A- A A+

Çeviri: Kıbrıs Postası

İngiltere Başbakanı David Cameron Kıbrıs'taki görüşmelerinin yeniden başlamasını selamlıyor.

İngiltere Başbakanı David Cameron Kıbrıs Cumhuriyeti Başkanı Nicos Anastasiades ve Kıbrıs Türk Toplumu lideri Dr. Derviş Eroğlu'nun Kıbrıs Müzakereleri'ne yeniden başlamasını selamladı.

İmzalanan ortak metinin, gelecekte kurulacak federasyon ve Kıbrıslı Tür ve Kıbrıslı Rum toplumlarının anlaşma parametreleri için bir kalıp olduğuna işaret ederek, İngiltere'nin bu eforu sonuna kadar destekleyeceğini de belirtti.

Başbakan Cameron şunları kaydetti:

"Bugünkü anlaşma ilerisi için önemli bir adım. Güvenli bir yerleşim kurmak için liderlerin tekrardan görüşmeleri kabul etmesinden dolayı Başkan Anastasiadis ve Dr. Eroğlu'nu alkışlıyoruz.

Liderlerin Kıbrıs'ın yeniden birleşmesi konusundaki istekleri ve uygulamaları sonucunda çözüme ulaşacağına ve gelecekte Kıbrıs'ın tekrardan birleşeceğine inanıyorum. İngiltere olarak Kıbrıs'ın tekrardan birleşmesi ve refah düzeyine ulaşması sürecine destek vereceğimizi ifade etmek istiyorum"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.