İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Köşklüçiftlik'e yeni nefes

Köşklüçiftlik'e yeni nefes

LTB'nin kurum ve kuruluşlarla yaptığı işbirlikleri yeni bir güzelliği ortaya çıkarıyor

Yayın Tarihi: 07/03/14 10:27
okuma süresi: 2 dak.
Köşklüçiftlik'e yeni nefes
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) şehrin daha güzel ve yaşanabilir olması nedefi çerçevesinde bölgelere yaptığı yatırımları sürdürüyor. Bu kapsamda Başkent'in merkez bölgelerinden olan Köşklüçiftlik'te atıl durumda olan bir alan park haline dönüştürülüyor. Cengiz Han Sokak'ta yer alan ve uzun süre çöplerin ve şikayetlerin odak noktası olan alan, yapılan protokol ile yeniden hayat buldu.

İşbirliğinin güzel bir neticesi

Lefkoşa Başkent Lions Kulübü ve Makro Teknik Ltd. arasında bir süre önce imzalanan işbirliği protokolü uyarınca başlatılan çalışmalarda son aşamaya gelindi. Parka kent mobilyalarının yerleştirilmesi ve yeşillendirme konusundaki düzenlemelerin tamamlanmasının ardından ilgili kuruluşların ve vatandaşların katılımı ile açılış yapılacak.

Fellahoğlu: Lefkoşa halkı en iyisini hak ediyor

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, vatandaşların dinlenebileceği ve şehre estetik katacak yeni bir parkı hizmete açmaya hazırlandıklarını ifade ederek, bu dönemde herzamankinden çok yeşile ihtiyaç duyulduğunu anımsattı. Fellahoğlu, bu tip işbirliklerine ve yeni düzenlemelere devam edecekleri bilgisini de vererek, en iyisini hak eden Lefkoşalı'ya en güzel şekilde hizmet etmenin gayreti içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.