İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Siber, Ülkü Ocakları heyetini kabul etti

Siber, Ülkü Ocakları heyetini kabul etti

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, KKTC Ülkü Ocakları Derneği Genel Başkanı Adem Yurdagül ve Genel Merkez yöneticilerini kabul etti.

Yayın Tarihi: 07/03/14 14:38
okuma süresi: 2 dak.
Siber, Ülkü Ocakları heyetini kabul etti
A- A A+

Meclis Basın Bürosu'ndan verilen bilgiye göre, Ülkü Ocakları Derneği Genel Başkanı Adem Yurdagül konuşmasında, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber'e nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek, ülkede ve birçok güzel projede kadınların imzasının olmasının kendileri için gurur olduğunu söyledi.

Geçmişte olduğu gibi birçok derneğe katkı yaptıklarını, sürdürdükleri sosyal sorumluluk görevlerine devam edeceklerini ifade eden Yurdagül, toplumsal algının önemli olduğunu ve eli kalem tutan bireyler olarak toplumsal birlikteliğe katkı yapacak çalışmalarda yer alacaklarını belirtti.

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber de, bu anlamlı günde yapılan ziyaretin kendisini memnun ettiğini belirtti.

Siber, ayrıca bu özel günde kadınların sorunlarının gündeme getirilmesinin yanında, siyasette kadınların daha aktif bir pozisyona gelmesi ve devlet kadrolarında kadın yönetici sayısının artırılması ile uzun yıllar erkek egemen siyaset yürütülmesinin önüne geçileceğini belirtti.

Kadının doğasında uzlaşı ve barış kültürü olduğunu, sivil toplum örgütlerinin de barış ve uzlaşı kültürüne katkı yapacak çalışmalar ve girişimler yapmaları gerekliliğini vurgulan Siber, sivil toplum örgütlerinin ülke sorunlarını da gündeme getirmesi gerektiğini ekledi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.