İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Doğruyor: "LTB elini terminalden çeksin"

Doğruyor: "LTB elini terminalden çeksin"

Terminalin iç kısmının yıkık dökük viran hali çalışanları çileden çıkardı. Özellikle tavanın asbest tavan olduğunu ve kanserojen madde içerdiğini söyleyen Terminal Çalışanları ve KAR-İŞ basın sözcüsü Adnan Doğruyor, "LTB artık elini terminalden çeksin ve yönetimi KAR-İŞ'e devretsin" dedi.

Yayın Tarihi: 14/04/14 11:30
okuma süresi: 3 dak.
Doğruyor: "LTB elini terminalden çeksin"
A- A A+

Kıbrıs Postası - Eniz ORAKCIOĞLU

Başkent Lefkoşa'da Terminal personeli ve çalışanları Kıbrıs Postası'na isyan etti. Duvarların, yerlerin ve çatının viran hali karşısında çalışanlar Lefkoşa Türk Belediyesi'ne tepki gösterdi. Konu ile ilgili Kıbrıs Postası'na konuşan Kıbrıs Türk Kamu Araçları İşletmecileri Birliği (Kar-İş) Üyesi ve Basın Sözcüsü Adnan Doğruyol, terminalin iç kısmının durumunun çok vahim olduğunu söyleyerek, "Çağdaş toplumlara yakışmayacak düzeyde damından tutun, yerlere, duvarlara kadar her taraf pislik içinde" dedi.

Doğruyol: "Her taraf pislik içinde"

Kar-İş Üyesi ve Basın Sözcüsü Adnan Doğruyol, terminalin iç kısmının durumunun çok vahim olduğunu söyleyerek, "Çağdaş toplumlara yakışmayacak düzeyde damından tutun, yerlere, duvarlara kadar her taraf pislik içinde. Terminalin çatısı asbest olduğundan dolayı adeta kansere davetiye çıkarıyor. Çünkü asbest kanserojen içeriyor. Bu asbest çatıdan dolayı uzun yıllar burada çalışan birçok arkadaşımız kansere yenik düşmüşlerdir. Başkente yakışmayan bir terminale sahibiz" şeklinde konuştu.

"Terminalin durumu içler acısı"

Doğruyol, LTB'nin terminal ile ilgili hiçbir görevini yerine getirmediği gibi terminali kötü durumda bıraktığını söyleyerek, "Terminalin durumu içler acısı ve vahimdir. LTB yetkililerinin terminalden elini çekmesi gerekiyor. Bir an önce buranın yönetimini Kar-İş'e devretmelidir. Biz buraya talibiz ve en iyi şekilde yöneteceğimize ve terminalin yenilenmesi için elimizden geleni yapacağımıza inanıyoruz. Çağdaş toplumlarda olduğu gibi yaşanacak fonksiyonları tam olan bir terminal istiyoruz. Başkent'e yakışır bir terminal istiyoruz" diye konuştu.

"Terminal adeta samanlığa benziyor"

Terminal içinde çalışan vatandaşlar ise, terminalin adeta samanlığa benzediğini, duvarlar üzerindeki yazılar ve pisliklerin Başkent Lefkoşa'ya yakışmadığını söyleyerek, "Duvarlarda çatlaklar, dökülen sıvalar, kırık dökük yerler, kanser içeren çatı ve pis ortam artık bizi bezdirdi. Artık Belediye elini terminalden çeksin" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.