İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

"Diyabeti Biz Yönetelim" toplantısı düzenleniyor

"Diyabeti Biz Yönetelim" toplantısı düzenleniyor

Düşmanımızı tanımadan onunla mücadele edemeyiz…

Yayın Tarihi: 16/04/14 12:23
okuma süresi: 2 dak.
"Diyabeti Biz Yönetelim" toplantısı düzenleniyor
A- A A+

Girne Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Birimi'nden yapılan açıklamaya göre; 'Diyabeti Biz Yönetelim' toplantısı 18 Nisan Cuma günü 18:30-20:00 saatleri arasında Girne Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonu'da yapılacaktır.

Toplantı öncesinde; 17:30-18:30 saatleri arasında kan şekeri ölçümü yapılacaktır. Ölçüm yaptıracak kişilerin saat 15:00'den itibaren yemek yememeleri gerekmektedir.

Diyabet Derneği Koordinatörü Caner Arca toplantıda; diyabet olmamak ve diyabetin kontrol altına alınması için neler yapılabileceği konularında sunum yapacak.

Bilinçli davranıldığı ve önceden tedbir alındığı takdirde diyabet önlenebilir bir rahatsızlık…

Bu nedenle; Diyabet Önlenebilir kampanyası kapsamında gerçekleşecek toplantıya; Diyabetini kontrol altına almak isteyen diyabetliler, Akrabaları diyabetli olanlar, Diyabetli ile yaşayanlar ve Diyabet olmak istemeyen HERKES DAVETLİDİR.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.