İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

YDÜ, Adli Bilimler Kongresi'ne ev sahipliği yapıyor

YDÜ, Adli Bilimler Kongresi'ne ev sahipliği yapıyor

YDÜ 25.yıl etkinlikleri kapsamında Adli Bilimler Kongresi'nin on birincisine ev sahipliği yapıyor.

Yayın Tarihi: 18/04/14 15:05
okuma süresi: 1 dak.
YDÜ, Adli Bilimler Kongresi'ne ev sahipliği yapıyor
A- A A+

Adli Tıp Uzmanları Derneği (ATUD) tarafından iki yılda bir düzenlenmekte olan, Adli Bilimler Kongresi'nin on birincisi, 23-26 Nisan 2014 tarihleri arasında, Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ)'nin desteği ve YDÜ Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı'nın ev sahipliğinde Gazimağusa'da gerçekleştiriliyor..

YDÜ Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanı Dr. Çetin Lütfi Baydar, Yakın Doğu Üniversitesi (Near East University) Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'ne yaptığı açıklamada, "Adli bilimlerin ana konularındaki güncellemeleri birlikte gözden geçirirken, konusunda uzman konuklarımızın ve siz değerli bilim insanlarının bildiri ve konferansları ile zenginleşecek olan kongremizde buluşmayı diliyoruz"dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.