İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

İş Kadınları Derneği başkanlığına Semral Erel seçildi

İş Kadınları Derneği başkanlığına Semral Erel seçildi

İş Kadınları Derneği 3. Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa Semral Erel seçildi.

Yayın Tarihi: 20/04/14 11:07
okuma süresi: 1 dak.
İş Kadınları Derneği başkanlığına Semral Erel seçildi
A- A A+


Dernekten yapılan açıklamaya göre, İş Kadınları Derneği Köşkü'nde gerçekleşen genel kurul, açılış konuşmasıyla başladı. Açılış konuşmasını eski başkan Birgül Beyatlı yaptı. Beyatlı, konuşmasında görevi devredeceği için çok mutlu olduğunu dile getirdi. Beyatlı, sivil toplum örgütlerinde çalışmanın kendisi için nefes almak gibi bir şey olduğunu ve çok şey öğrenme imkanına sahip olduğunu dile getirdi. Birçok projelere imza attıklarını dile getiren Beyatlı, yarım kalan projelerin tamamlanması için yeni başkana bu konuda destek olacağını ve bu projelerin hayata geçmesi için çalışacağını söyledi.

Faaliyet raporunun sunulması ve aklanmasının ardından, mali raporu sunularak öneriler görüşüldü. Tüzük değişikliği için öneriler görüşülerek tartışıldı. Daha sonra tek aday olan Gazimağusalı iş kadını Semral Erel Başkan olarak seçildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.