İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu'ndan sosyal sorumluluk girişimleri devam ediyor

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu'ndan sosyal sorumluluk girişimleri devam ediyor

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu'nun sosyal sorumluluk girişimleri bağlamında geçtiğimiz yıl başlayan Güneşi Uyandıralım Projesi'nin resmi açılışı 23 Nisan 2014 Çarşamba günü saat 16.00'da yapılacak. Güneşi Uyandıralım Projesi, ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu Toplum Gönüllüleri Topluluğu tarafından 24 Mart 2013 tarihinde Kalkanlı köy meydanında şenlik ile açılmıştı.

Yayın Tarihi: 21/04/14 11:59
okuma süresi: 2 dak.
ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu'ndan sosyal sorumluluk girişimleri devam ediyor
A- A A+

Proje, Kalkanlı köyündeki 7-13 yaş aralığındaki çocuklara çeşitli sosyal-kültürel aranlar yaratıp çocukların kişisel gelişim ve keşiflerine yardımcı olmak, Kampus'un mevcut imkanlarını çocuklarla paylaşmak amacıyla oluşturuldu. Proje dahilinde matematik, İngilizce, bilgisayar gibi çocukların derslerini destekleyici etütler, güzel sanatlar ve okuma atölyeleri, müzik ve spor saatleri, satranç ve tiyatro kursları yer aldı. Çocuklarla geçen 5 haftalık kurs sürecinden sonra projeye ara verildi ve proje yeniden yapılandırıldı. Süreç içerisinde projeye önemli katkılar koyan ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu binanın fiziki koşullarının geliştirilmesini de diğer sponsorların desteğiyle sağladı.

Projenin resmi açılışı, 23 Nisan 2014 Çarşamba günü saat 16.00'da KAYDER binasında, ODTÜ'lüler ve bölge halkıyla birlikte yapılacak.

ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU

KURUMSAL İLETİŞİM MÜDÜRLÜĞÜ

KALKANLI-GÜZELYURT

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.