İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Girne Vatan Lions Kulübü'nden Kanser Hastaları'na bağış

Girne Vatan Lions Kulübü'nden Kanser Hastaları'na bağış

Girne Vatan Lions Kulübü, Kanser Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kanser Hastalarına Yardım Derneği'ni ziyaret edip, bağışta bulundu.

Yayın Tarihi: 23/04/14 10:00
okuma süresi: 2 dak.
Girne Vatan Lions Kulübü'nden Kanser Hastaları'na bağış
A- A A+

Ziyarete, Girne Vatan Lions Kulübü Başkanı Hülya Altan, 2. Başkan Yardımcısı Gülderen Nasifoğlu, Üye Refia Ünyayar, KKTC Lions Kulpleri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ezcan Özsoy katıldı. Kanser Hastalarına Yardım Derneği'ne 4 büyük poşet 1. El kıyafet ve 2 poşet hediyelik eşya bağışında bulunuldu.

Girne Vatan Lions Klubü Başkanı Hülya Altan ziyarette yapmış olduğu konuşmada, derneğin içinde bulunduğu şu sıkıntılı günlerde, katkıda bulunmak istediklerini, 4 torba dolusu kıyafetin yanı sıra, meme kanserine dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla da pembe kurdelalı hediyelik meyve sepetileri hazırladıklarını ve satışa sunulup gelir elde edilmesi için bunları, büyük bir özveri ile çalışan Kanser Hastalarına Yardım Derneği'ne bağışlama kararı aldıklarını ifade etti. Kanser konusunda özveri ile çalışanlar Dernek Başkanı Raziye Kocaismail'i, Dernek Yönetim Kurulunu, çalışan ve gönüllülerini takdir ettiklerini ifade eden Hülya Altan, derneğe yardımlarının her daim süreceğinin de altını çizerek, herkesi bu davranışa davet etti.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismai'in sağlık nedenleri ile karşılayamadığı Girne Vatan Lions Kulübü'nü Dernek Yönetim Kurulu üyesi Sevgi Alibaba ve Dernek Koordinatorü Engin Savim kabul edip plaketlerini takdim etti.

Raziye Kocaismail ise Lions'ların her zaman kanser hastalarının hayatını kolaylaştırmak için, etkinliklerle çok büyük katkılar yapmış olduklarını vurguladı ve Lionsları bizzat kabul edemediğinden duyduğu üzüntüyü belirterek her bir kanser hastası adına minibüsten cihaza giysi ve maddi katkılarla destek veren Lionsları bir kez daha kutlayarak her bir kanser hastası adına teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.